Ο Καραγκούνιας τινάζει στον αέρα το μεγαλύτερο έπαθλο του Survivor: Ο Λιανός διέκοψε τον αγώνα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Καραγκούνιας τινάζει στον αέρα το μεγαλύτερο έπαθλο του Survivor: Ο Λιανός διέκοψε τον αγώνα (vid)
Οι εντάσεις στο Survivor All Star αυξάνονται με τον Τάκη Καραγκούνια να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Στην τελική ευθεία βαδίζει το Survivor All Star και τα έπαθλα μεγαλώνουν. Στο χθεσινό (31/5) επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι μέσα στο μαύρο βαν που εμφανίστηκε στο στίβο μάχης, ήταν οι συγγενείς των παικτών.

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη όταν άρχισαν να βγαίνουν ένας ένας οι συγγενείς και οι σύντροφοι των Κόκκινων και των Μπλε που είχαν 1-2 λεπτά για να τους δουν. Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, οι παίκτες θα δώσουν δύο αγώνες και η νικήτρια ομάδα θα περάσει αρκετό χρόνο με τους δικούς της ανθρώπους.

Στο πρώτο αγώνισμα οι Κόκκινοι πανηγύρισαν τη νίκη και απόψε (1/6) θα ακολουθήσει ο δεύτερος αγώνας. Ωστόσο, η ένταση δεν θα λείψει, όπως φαίνεται στο νέο τρέιλερ. Πρωταγωνιστής ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος έπειτα από μια ήττα του, θα κλωτσήσει με νεύρα έναν κουβά με νερό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

«Η γιατρός μας δεν μπορεί να δώσει το ok για να συνεχίσει ο Τάκης Καραγκούνιας», λέει ο Γιώργος Λιάνος, κάτι που σημαίνει ότι οι Μπλε θα κερδίσουν πέναλτι, επιλέγοντας όποιον θέλουν από τους αντιπάλους στα ματσαρίσματα απέναντι στον μισθοφόρο.

Αυτό δεν θα το δεχθούν καθώς θεωρούν ότι ο Τάκης Καραγκούνιας το έκανε από δική του πρόθεση. «Να το χάσω επειδή ο Τάκης βρέθηκε σε μια κακιά στιγμή, δεν το δέχομαι, όπως και αν φανώ έξω στον κόσμο», λέει ο Νίκος Μπάρτζης. «Δεν θα πληρώσουμε εμείς, το οποιοδήποτε λάθος, απερισκεψία, κακιά στιγμή του οποιουδήποτε», προσθέτει ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

«Είμαστε αναγκασμένοι να διακόψουμε τον αγώνα. Το τι θα γίνει με τους συγγενείς σας, θα το δούμε», λέει ο παρουσιαστής με την κατάσταση στο Survivor All Star να είναι πλέον έκρυθμη.