Γλέντι στο Twitter με μυθική γκάφα στο Survivor All Star: «Εμείς φταίμε που παρακολουθούμε αυτό το τσίρκο μεντράνο» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Γλέντι στο Twitter με μυθική γκάφα στο Survivor All Star: «Εμείς φταίμε που παρακολουθούμε αυτό το τσίρκο μεντράνο» (vid)
Ένα λάθος των παιχνιδάδων του Survivor All Star στην αναμέτρηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με την Σταυρούλα Χρυσαειδή στο αγώνισμα ασυλίας «άναψε» φωτιές στο Twitter.

Ένα εξώφθαλμο λάθος στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star που δεν το πήραν χαμπάρι οι παιχνιδάδες «άναψε» φωτιές στο Twitter με τα σχόλια κατά της παραγωγής να πέφτουν... βροχής.

Συγκεκριμένα, στη δεύτερη αναμέτρηση για το αγώνισμα της ασυλίας, αναμετρήθηκαν οι Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Η πρώτη έβαλε σε λάθος θέση τα σχήματα ενός παζλ και έφυγε πρώτη για τον στόχο. Μάλιστα, η παίκτρια των κόκκινων κατάφερε να πάρει τη νίκη και να κάνει το 1-1 για την ομάδα της.

Οι παιχνίδαδες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ δεν παρατήρησαν το λάθος στα χρώματα του παζλ της Μαριαλένας, αλλά αυτό δεν συνέβη και με το Twitter, με αποτέλεσμα να αρχίσει το γλέντι, αφήνοντας αιχμές ότι η παραγωγής ευνοεί επίτηδες κάποιους παίκτες.

«Εμείς φταίμε που παρακολουθούμε αυτό το τσίρκο μεντράνο», έγραψε κάποιος. «Συγνώμη την άφησαν να συνεχίσει με το παζλ έτσι; Δεν έπρεπε να είναι το ίδιο χρώμα σε κάθε στήλη; Ότι να ναι πραγματικά», σημείωσε άλλος.