Απόκοσμες εικόνες στις ΗΠΑ: Τρομακτικά πλάνα αποκαλύπτουν τις...παρενέργειες του ναρκωτικού των «ζόμπι» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Απόκοσμες εικόνες στις ΗΠΑ: Τρομακτικά πλάνα αποκαλύπτουν τις...παρενέργειες του ναρκωτικού των «ζόμπι» (vid)
Φρικτά πλάνα δείχνουν τον καταστροφικό απολογισμό που είχε η επιδημία των ναρκωτικών "tranq" στους τοξικομανείς της Φιλαδέλφειας. ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.

Η γειτονιά του Κένσινγκτον - που έγινε διαβόητη από την υπαίθρια αγορά ναρκωτικών - φαίνεται εντελώς γεμάτη από τους πεσμένους και λιπόθυμους χρήστες ναρκωτικών στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok ο urbanvisuals2.0.

@urbanvisuals2.0 #kensingtonphilly #philadelphia #philadelphia #kensington #kensingtonphiladelphia ♬ original sound - Urban Visuals 2.0

Το οδυνηρό κλιπ έρχεται καθώς η "Πόλη της Αδελφικής Αγάπης" παλεύει με την αυξανόμενη χρήση του ναρκωτικού Xylazine ή "tranq", το οποίο είναι ένα θανατηφόρο ηρεμιστικό που χρησιμοποιείται για να ενισχύσει τις επιδράσεις της ηρωίνης, της κοκαΐνης και της φαιντανύλης.

Το ναρκωτικό είναι τόσο ισχυρό που ο Λευκός Οίκος το χαρακτήρισε πρόσφατα "αναδυόμενη απειλή". Ο Dr. Rahul Gupta, διευθυντής του Γραφείου Εθνικής Πολιτικής Ελέγχου Ναρκωτικών, εξέδωσε την συγκεκριμένη προειδοποίηση τον περασμένο μήνα. «Η ξυλαζίνη έχει πλήξει ιδιαίτερα τη Φιλαδέλφεια, προκαλώντας αυξημένους θανάτους από υπερβολική δόση, καθώς και σοβαρά τραύματα που μπορεί να οδηγήσουν σε σηψαιμία και ακρωτηριασμό», ανέφεραν το Τμήμα Υγείας και το Συμβούλιο Υγείας της Φιλαδέλφειας σε κοινή δήλωση τον περασμένο μήνα.