Εκλογές 2023, Τζήμερος: «Κλείνει εδώ ο πολιτικός μου κύκλος»

Newsroom
Εκλογές 2023, Τζήμερος: «Κλείνει εδώ ο πολιτικός μου κύκλος»
Με ανάρτησή του ο Θάνος Τζήμερος γνωστοποίησε πως κλείνει ο πολιτικός του κύκλος μετά την αποτυχία της «Εθνικής Δημιουργίας» στις εκλογές.

Η «Εθνική Δημιουργία» απέτυχε στις εκλογές, καθώς παίρνοντας 44.904 ψήφους και 0.81%, έμεινε πολύ πίσω από τα θέλω των ανθρώπων του κόμματος. Αυτό φάνηκε και από την αντίδραση του Θάνου Τζήμερου που μιλώντας για το αποτέλεσμα ανέφερεπως έκλεισε ο πολιτικός του κύκλος,. Αναλυτικά επισήμανε τα εξής: «Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας. Πριν από λίγο υπέβαλα την παραίτησή μου από πρόεδρος της Δημιουργίας ξανά.

Ο πολιτικός μου κύκλος κλείνει εδώ. Ευχαριστώ τους φίλους και συνεργάτες, τους εμπνευσμένους εθελοντές που έδωσαν έναν τίμιο αγώνα κόντρα στον λαϊκισμό και την πελατειακή λογική. Θα κοιτάμε τα παιδιά μας στα μάτια χωρίς να ντρεπόμαστε. Είμαστε όμως λίγοι.

Τη χώρα, από το 1981, την κυβερνάει το ΠΑΣΟΚ. Πράσινο, κόκκινο και μπλε. Φορολογώντας ό,τι παράγει, για να μοιράζει επιδόματα σε δήθεν ευάλωτους, εξαγοράζοντας την ψήφο τους. Μέχρι όλη η χώρα να γίνει ευάλωτη. Να είστε καλά. Καλή τύχη».

Θάνος Τζήμερος