Σε μεζεδοπωλείο στην Καλογρέζα ο Δημήτρης Κουτσούμπας με Στικούδη, Ράντου και Νίκο Παπαδόπουλο (vid)

Newsroom
Σε μεζεδοπωλείο στην Καλογρέζα ο Δημήτρης Κουτσούμπας με Στικούδη, Ράντου και Νίκο Παπαδόπουλο (vid)
Την αισιοδοξία του για την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης εξέφρασε ο Δημήτρης Κουτσούμπας που έκανε το τραπέζι σε στελέχη του ΚΚΕ, φίλους, συνεργάτες και πολιτικούς συντάκτες.

O Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε με φίλους, συνεργάτες, υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ και εκπροσώπους του Τύπου, παραμονή των αυριανών εκλογών.

Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ βρέθηκε σε μεζεδοπωλείο στην Καλογρέζα, περιοχή του βόρειου τομέα Αθηνών όπου είναι και υποψήφιος, ενώ παρών ήταν και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Θανάσης Παφίλης.

Συνομιλώντας με δημοσιογράφους, δήλωσε αρχικά αισιόδοξος για αύριο, ενώ ευχαρίστησε επίσης τους παρευρισκόμενους για τη συμβολή τους στην εκλογική μάχη, εκφράζοντας την ελπίδα του για καλά αποτελέσματα.

«Πιστεύω ότι θα ανταποκριθεί ο ελληνικός λαός και η νεολαία, έχουν πείρα πλέον, τα έχουν ζήσει όλα», είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ σε ερώτηση για τις viral ατάκες που έχει πει, απάντησε: «Είναι στο φυσικό μου οι ατάκες».

Στην Καλογρέζα βρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Διονύσης Τσακνής, Παντελής Θαλασσινός, Ελένη Γερασιμίδου, Αγγελική ξένου, Παύλος Ορκόπουλος, Έρη Ρίτσου, Σεμίνα Διγενή, Λιάνα Κανέλλη, Ελένη Ράντου, Βαγγέλης Σερίφης και Κατερίνα Στικούδη.

Επίσης, παρευρίσκονταν η μεσόφωνος Λύδια Αγγελοπούλου, ο τενόρος Σταμάτης Μπερής και ο ποδοσφαιριστής Νίκος Παπαδόπουλος.

Φωτογραφία: 902.gr