Τσίπρας στο Σύνταγμα: «Ο ελληνικός λαός ζητάει Υγεία, Παιδεία και Δικαιοσύνη, ξέρουμε και μπορούμε να το κάνουμε πράξη»

Τσίπρας στο Σύνταγμα: «Ο ελληνικός λαός ζητάει Υγεία, Παιδεία και Δικαιοσύνη, ξέρουμε και μπορούμε να το κάνουμε πράξη»
Την κεντρική του προεκλογική ομιλία στην Αθήνα πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, από την Πλατεία Συντάγματος.

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα πριν από τηις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Σε μια μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, ο Αλέξης Τσίπρας απήυθυνε νέο κάλεσμα στους νέους: «Με τη ψήφο σας. Να στείλετε κουβά τις δημοσκοπήσεις. Αλλαγή χωρίς τη στήριξη των νέων δε νοείται. Δικαιοσύνη χωρίς τη στήριξη των νέων δε νοείται. Και σήμερα από τα δικά τους χέρια. Από τη δική τους ψήφο εξαρτάται η αλλαγή».

«Δεν ζητάμε δεύτερη ευκαιρία για να κυβερνήσουμε, αλλά την πρώτη ευκαιρία να κυβερνήσουμε χωρίς μνημόνια με το πρόγραμμά μας», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό και στην κυβέρνηση για την υπόθεση των παρακολουθήσεων. «Οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν, η προοδευτική κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για να χυθεί άπλετο φως», είπε ο κ. Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας αναφερόμενος στην τραγωδία των Τεμπών κάνοντας λόγο για έλλειψη συναισθηματικής κατανόησης από την πλευρά της κυβέρνησης.

Παράλληλα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί τους πολίτες και ειδικά τους νέους να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να ψηφίσουν για την προοδευτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος.