10 smartwatch που αξίζουν για να βρεις αυτό που ταιριάζει ακριβώς σε εσένα

Newsroom
10 smartwatch που αξίζουν για να βρεις αυτό που ταιριάζει ακριβώς σε εσένα
Η αγορά είναι γεμάτη επιλογές, οπότε εμείς σου προτείνουμε μερικές από τις καλύτερες.

Το smartwatch είναι το απόλυτο τεχνολογικό gadget τα τελευταία χρόνια. Σου δίνει πρακτικότητα για όλες εκείνες τις φορές που δεν μπορείς να έχεις μπροστά σου την οθόνη του κινητού και, φυσικά, σε βοηθάει να παρακολουθήσεις και να βελτιώσεις την υγεία σου. Συν ότι όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο στυλάτες επιλογές κυκλοφορούν, αν θέλεις να αναβαθμίσεις και τις εμφανίσεις σου.

Για να μην κάθεσαι να ψάχνεις, εμείς σου βρήκαμε 10 smartwatch της αγοράς που καλύπτουν όλα τα γούστα και τις ανάγκες.


smartwatch
Apple Watch SE Midnight Aluminium 44mm GPS - Midnight Sport Band Regular

Το Apple Watch SE διαθέτει λειτουργίες που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις συνδεδεμένος. δραστήριος, υγιής και ασφαλής. Κύρια χαρακτηριστικά: Κλήσεις, μηνύματα κειμένου και email με λίγες μόνο κινήσεις, έως 20% γρηγορότερο σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως ανίχνευση πτώσης, Επείγον SOS, 4 και Crash Detection, παρακολούθησε την καθημερινή σου δραστηριότητα στο Apple Watch και δες τις τάσεις στο app Άθληση του iPhone, βελτιωμένη εφαρμογή Προπόνηση με προηγμένες μετρήσεις και τρόπους άσκησης​, λάβε γνωστοποιήσεις για χαμηλούς και υψηλούς καρδιακούς παλμούς, καθώς και για μη φυσιολογικό καρδιακό ρυθμό 1, άκου την αγαπημένη σου μουσική, podcast και τα ηχοβιβλία, ανθεκτική στο νερό σχεδίαση, η παρακολούθηση σταδίων ύπνου σου επιτρέπει να δείς πόσο χρόνο περνάς σε REM, βασικό και βαθύ ύπνο, το watchOS 9 διαθέτει νέα είδη προγραμμάτων γυμναστικής, ένα νέο Medications app, στάδια ύπνου και περισσότερες πληροφορίες για την υγεία της καρδιάς​.

smartwatch
Smartwatch Huawei Watch GT 3 SE 46mm

Το Huawei Watch GT 3 SE, που θα γίνει ο συνοδοιπόρος σου στο ταξίδι για την ευεξία. Το νέο Huawei Watch είναι μακράν το πιο πλήρες, κομψό και άνετο smartwatch. Διαθέτει οθόνη αφής 1.43" (466 × 466px) AMOLED για να προσφέρει μια τεράστια ποικιλία διαδραστικών καντράν για να γίνεις περισσότερο εκφραστικός. Σου παρέχει προηγμένη Παρακολούθηση Ύπνου, ακριβή Παρακολούθηση Σύνθεσης Σώματος, (BIA) και Παρακολούθηση της ευεξίας (Αρτηριακή Πίεση/ ΗΚΓ/ Καρδιακοί Παλμοί/ Γυναικεία Ευεξία), για έναν πιο υγιή εαυτό. Σύνδεσε το ρολόι στο τηλέφωνό σου μέσω Bluetooth για να απαντάς ή να απορρίψεις κλήσεις, να στέλνεις προσαρμοσμένες γρήγορες απαντήσεις και να προβάλλεις αρχεία καταγραφής κλήσεων — όλα αυτά από την άνεση του καρπού σου!

smartwatch3
Garmin Forerunner 45S White SmartWatch

Το Garmin Forerunner 45 διαθέτει αδιάβροχο σχεδιασμό μέχρι και τα 50m, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας έως 7 μέρες σε λειτουργία smartwatch ή έως 13 ώρες με χρήση GPS και καταγραφή ημερήσιων δραστηριοτήτων: βήματα, απόσταση, θερμίδες, ύπνος, στρες κ.ά.

smartwatch4
Apple Watch Series 7 41mm Green Sportband SmartWatch

Η μεγαλύτερη, πιο προηγμένη Always-On Retina οθόνη κάνει τα πάντα να φαίνονται μεγαλύτερα και καλύτερα στο Apple Watch Series 7. Η νέα σειρά εισάγει το πιο ανθεκτικό Apple Watch που κατασκευάστηκε ποτέ με έναν ακόμα πιο ισχυρό κρύσταλλο. Οι προηγμένες λειτουργίες που ενσωματώνει, σού επιτρέπουν να μετράς το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα σου, να πραγματοποιείς ΗΚΓ οποιαδήποτε στιγμή, και να έχεις πρόσβαση σε εφαρμογές παρακολούθησης της υγείας σου. Μπορείς επίσης να παρακολουθείς δεκάδες προπονήσεις, όπως των νέων tai chi και pilates.

smartwatch5
Samsung Galaxy Watch4 44mm Green SmartWatch

Με κομψό ionic σχεδιασμό, το Galaxy Watch4 σου δίνει τη δυνατότητα να μετρήσεις τη σύνθεση του σώματός σου με τον ισχυρό BioActive αισθητήρα Samsung. Επιπλέον, ο αισθητήρας BioActive σου προσφέρει μέτρηση αρτηριακής πίεσης και ΗΚΓ, ενώ μπορείς να παρακολουθείς τις προπονήσεις σου από τον καρπό σου.

smartwatch6
Smartwatch Xiaomi Amazfit T-Rex

Το Amazfit T-Rex διαθέτει έγχρωμη οθόνη 1,3 ιντσών AMOLED, με λειτουργία Always-On, με συμπαγές σχεδιασμό και εξαιρετική αντοχή αλλά και προηγμένο τσιπ χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας για ακόμη περισσότερη μπαταρία. Η ανθεκτικότητα και η αξιοπιστία είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τα έξυπνα ρολόγια. Το Amazfit T-Rex πέρασε 12 πιστοποιήσεις στρατιωτικού βαθμού, διασφαλίζοντας την αντοχή του σε σκληρά περιβάλλοντα. Το λουράκι σιλικόνης είναι φιλικό στο δέρμα και άνετο, ενώ ο εσωτερικός σχεδιασμός απορρόφησης ιδρώτα επιτρέπει την κίνηση του αέρα.

smartwatch78
2023 New ECG+PPG Smart Watch

Λειτουργία ECG, AI ιατρική διάγνωση, μέτρηση της θερμοκρασίας, του σακχάρου και του οξυγόνου στο αίμα είναι μόνο μερικές από τις λειτουργίες του smartwatch. Παράλληλα, προσφέρει ασύρματη φόρτιση και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

smartwatch9
Smartwatch DT3 Mate

Σας παρουσιάζουμε το έξυπνο ρολόι dt3 mate τον τέλειο σύντροφο για να σας κρατά συνδεδεμένους και κομψούς όπου κι αν πάτε. Με τον κομψό σχεδιασμό, το ελληνικό μενού και τις αξιόπιστες λειτουργίες του, αυτό το ρολόι είναι ο ιδανικός τρόπος για να μείνετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε όλη την άνεση ενός smartwatch χωρίς να θυσιάσετε το στυλ ή την ποιότητα. Αναβαθμίστε την εμφάνιση και τον τρόπο ζωής σας με το smartwatch dt3 mate!

smartwatch
Smartwatch NX1

Αναβαθμίστε τον τρόπο ζωής σας με το Smartwatch NX1! Με τρομερή ανάλυση οθόνης και ελληνικό μενού, μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση στις ειδοποιήσεις και τα μηνύματά σας. Επιπλέον, είναι αδιάβροχο και διαθέτει ενσωματωμένες λειτουργίες παρακολούθησης φυσικής κατάστασης, ώστε να παραμείνετε δραστήριοι και υγιείς.

smartwatch10
Smartwatch Amazfit Verge Lite 43mm

Λιτό, κομψό, μοναδικό, το νέο αυτό smartwatch αποτελεί την ιδανική επιλογή για άθληση αλλά και τον εργασιακό χώρο. Το Smartwatch Xiaomi Amazfit Verge Lite είναι αδιάβροχο, οπότε μπορείς να το φοράς άφοβα όσο κολυμπάς, ενώ ταυτόχρονα θα μπορείς να καταγράψεις τα δεδομένα κατά τη διάρκεια. Η AMOLED οθόνη αφής 1,3 ιντσών του Xiaomi Amazfit Verge Lite προσφέρει πανοραμική προβολή των σημαντικών λεπτομερειών και ζωντανά χρώματα. Το Xiaomi Amazfit Verge Lite ενσωματώνει πολλαπλές sports λειτουργίες για να ξεπεράσεις τα όρια σου, προσφέροντάς σου ταυτόχρονα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο. Το Verge Lite είναι εξοπλισμένο με οπτικούς αισθητήρες υψηλής ακρίβειας και επαγγελματικούς αλγορίθμους, έτσι ώστε να υποστηρίζει την αυτόματη ανίχνευση καρδιακού ρυθμού όλη την ημέρα. Η μεγάλη διάρκειας μπαταρία του Verge lite προσφέρει στον κάτοχό του αδιάλειπτη λειτουργία 20 ημερών (40 ώρες με ενεργοποιημένο GPS), το οποίο σημαίνει απλά πως μπορείς να ταξιδεύεις χωρίς φορτιστή.