«Πόσα χρήματα έχεις στην τράπεζα;»: Έλληνας Youtuber κάνει την πιο δύσκολη ερώτηση στους Αθηναίους

«Πόσα χρήματα έχεις στην τράπεζα;»: Έλληνας Youtuber κάνει την πιο δύσκολη ερώτηση στους Αθηναίους
O γνωστός Youtuber, Vibrator Productions, αποφάσισε να βγει στο Μοναστηράκι και να κάνει μια ιδιαίτερη ερώτηση στους περιστατικούς.

Δεν ρωτάς εύκολα κάποιον «πόσα χρήματα έχει στην τράπεζα». Είναι κάπως ιδιαίτερη και προσωπική η συγκεκριμένη ερώτηση. Ο Vibrator Productions, όμως, ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες Youtubers με περισσότερους από μισό εκατομμύριο εγγεγραμμένους χρήστες στο κανάλι του, μάς έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια στα γκάλοπ του με προσωπικές ερωτήσεις στη μέση του δρόμου.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, άφησε στην άκρη τις ερωτήσεις ερωτικού περιεχομένου και κατέβηκε στο Μοναστηράκι για να ρωτήσει τους περαστικούς «πόσα χρήματα έχουν αυτή τη στιγμή στην τράπεζα».

Τα βίντεο που έχει ανεβάσει στον λογαριασμό του στο Youtube έχουν ενδιαφέρον καθώς βλέπουμε τις απαντήσεις να διαφέρουν αρκετά.

Από μια φοιτήτρια που έχει στην άκρη 4.000 ευρώ, χωρίς να δουλεύει, μέχρι έναν κύριο που κάποτε (επί ΠΑΣΟΚ) είχε στην τράπεζα 30.000.000 δραχμές και έφαγε τα περισσότερα από αυτά στα μπουζούκια.

Είδαμε ρεαλιστικές απαντήσεις σε ανθρώπους εργάζονται σε δύσκολα επαγγέλματα, όπως ένας σεφ ο οποίος έχει στην άκρη 200 ευρώ...

... αλλά και μια ακόμη φοιτήτρια, η οποία όπως είπε «παίρνει μισθό από τους γονείς της κάθε μήνα» και έχει 3.000 ευρώ στην τράπεζα.

Δεν έλειψαν φυσικά και οι απαντήσεις όλο νόημα από κάποιους.

Βασικά, κανένα νόημα αλλά οκ! Προχωράμε.