Shit Happens! 10 επιτραπέζια παιχνίδια για να παίξεις με την παρέα

Newsroom
Shit Happens! 10 επιτραπέζια παιχνίδια για να παίξεις με την παρέα
Τα πιο cool & fun παιχνίδια της αγοράς

Αν είσαι των επιτραπέζιων παιχνιδιών, τότε το πιο πιθανό είναι να φωνάζεις τακτικά την παρέα στο σπίτι και να «καίγεστε» για ώρες γύρω από ένα τραπέζι ή ακόμα και στο πάτωμα. Ίσως ακόμα και σήμερα το βράδυ να έχετε κανονίσει κάτι, είτε για ένα board game είτε για κλασικές επιλογές, όπως η παντομίμα και οι σύγχρονες εκδοχές της.

Η πραγματικότητα, βέβαια, είναι ότι όσο περνούν τα χρόνια, κυκλοφορούν όλο και περισσότερα επιτραπέζια παιχνίδια, με έμπνευση από το μηδέν ή εξελίσσοντας μία παλιά «συνταγή». Γι’ αυτό κι εμείς βρήκαμε 10 τέλειες προτάσεις για να περάσετε φανταστικά με τους φίλους σου.

epitrapeziapaixnidia

Shit Happens-50 Shades Of Shit

Πρόκειται να διαβάσεις κάποιες πραγματικά θλιβερές καταστάσεις, τις οποίες θα πρέπει να αξιολογήσεις ανάλογα με το πόσο άσχημες είναι. Ταξινόμησε την κάρτα που διαβάζεις, και αν ο δείκτης μιζέριας μας συμφωνεί μαζί σου, κράτησέ τη. Ταξινόμησε σωστά 10 κάρτες, ολοκλήρωσε το ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ σου και απέδειξε πως είσαι ο πιο fun και cool της παρέας! Περιλαμβάνει κάρτες με απίστευτα θλιβερές καταστάσεις. Οι κάρτες περιλαμβάνουν την περιγραφή της κατάστασης, την απεικόνιση της κατάστασης και τον δείκτη μιζέριας της κατάστασης. Το παιχνίδι παίζεται μόνο ή σε συνδυασμό με τη βασική έκδοση SHIT HAPPENS για ακόμη περισσότερη διασκέδαση!

...
Επιτραπέζιο Με Το Στόμα Ανοιχτό-Ενηλίκων

Το παιχνίδι που θα κάνει εσένα και την παρέα σου να κλάψετε από τα γέλια! Φόρεσε το ειδικό μασελάκι, τράβηξε μια κάρτα και προσπάθησε να πεις τη φράση που είναι γραμμένη στην κάρτα. Θα καταλάβει η ομάδα σου τι προσπαθείς να περιγράψεις; Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και όλοι αναρωτιούνται τι λες. Όσες περισσότερες φράσεις μαντέψουν, τόσο πιο κοντά είστε στη νίκη! Η ομάδα με τις περισσότερες κάρτες στο τέλος του παιχνιδιού κερδίζει!

epitrapeziapaixnidia
Jumanji Επιτραπέζιο (Spinmaster)

Ένα παιχνίδι σε κουτί από πραγματικό ξύλο, που θα ξετρελάνει όλη την παρέα! Απειλητικά λιοντάρια, επιθετικοί ρινόκεροι, τρομεροί κροκόδειλοι και άλλα επικίνδυνα πλάσματα, στον επικίνδυνο κόσμο του Jumanji, η καυτή ανάσα τους απέχει μόλις μία ζαριά. Άρπαξε το πιόνι σου, ρίξε το οκτάπλευρο ζάρι με τους αριθμούς και διέσχισε τη ζούγκλα. Λάτρεις της περιπέτειας, προσοχή μην ξεκινάτε αυτό το ταξίδι αν δεν είστε αποφασισμένοι να το τελειώσετε. Τράβηξε μια κάρτα κινδύνου, χρησιμοποίησε τον αποκωδικοποιητή σου για να ανακαλύψεις το κρυφό μήνυμα και ήλπιζε για το καλύτερο. Οι συμπαίκτες σου πρέπει να κάνουν αγώνα δρόμου κόντρα στον χρόνο για να σε σώσουν. Η ζούγκλα απειλεί να σε καταπιεί και το πλέγμα κινδύνων αρχίζει να γεμίζει με κάρτες. Αν γεμίσει τελείως, η ζούγκλα θα νικήσει εσένα και τους συμπαίκτες σου. Αν φτάσεις πρώτος στο κέντρο προτού συμβεί αυτό, φώναξε "Jumanji!" και είσαι νικητής! Ένα παιχνίδι γι’ αυτούς που ψάχνουν να βρουν… πώς θα ξεφύγουν από τον κόσμο που ζουν!

epitrapeziapaixnidia
Mansions of Madness 2nd Edition

Θα τολμήσετε να περάσετε το κατώφλι του στοιχειωμένου πύργου του Γουόργουικ; ε αυτό το ασύμμετρο παιχνίδι συνεργασίας, ένας παίκτης παίρνει το ρόλο του φαντάσματος και οι υπόλοιποι προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί του. Όλοι οι παίκτες έχουν τον ίδιο σκοπό, να ρίξουν φως στο μυστήριο του θανάτου του φαντάσματος και να του επιτρέψουν να αναπαυθεί. Aν σας αρέσουν τα ατμοσφαιρικά παιχνίδια, αυτό θα σας συναρπάσει!

epitrapeziapaixnidia
Dixit (Νέα Έκδοση)

Πέντε εικόνες ανοίγουν. Έχουν όλες κάτι κοινό: μια αινιγματική πρόταση. Μια όμως από τις πέντε ανήκει στον αφηγητή. Οι παίκτες θα πρέπει να επιστρατεύσουν τη διορατικότητα και τη λογική τους για να τη βρούνε, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τις παγίδες των συμπαικτών τους. Το Dixit είναι ένα ευχάριστο αλλά και συναρπαστικό παιχνίδι γεμάτο εκπλήξεις για την παρέα.

epitrapeziapaixnidiaObscurio

Το Obscurio είναι ένα συνεργατικό και ασύμμετρο παιχνίδι εικόνων. Ένας παίκτης είναι ο Οδηγός και πρέπει να καθοδηγήσει την ομάδα του προς την έξοδο, δωμάτιο το δωμάτιο, δίνοντας στοιχεία για τη σωστή πόρτα που πρέπει να χρησιμοποιηθεί (η οποία είναι μια κάρτα εικόνων). Οι Μάγοι (η υπόλοιπη ομάδα) συνεργάζονται για να καταλάβουν τις λεπτομέρειες που τους υπέδειξε ο Οδηγός και να βρουν την σωστή κάρτα. Όμως υπάρχει ένας Προδότης ανάμεσά τους! Σκοπός του είναι να μπερδέψει την ομάδα με κάρτες που μπορεί να τους ξεγελάσουν, ενώ προσπαθεί να σπρώξει τις συζητήσεις τους στη λάθος κατεύθυνση. Επικοινωνήστε λοιπόν αποτελεσματικά και προσπαθήστε να βγείτε από τη Βιβλιοθήκη του Αρχιμάγου! Προσέξτε, δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε κανέναν…

epitrapeziapaixnidia
Επιτραπέζιο Ενηλίκων What Do You Meme

Δημιουργήστε τα καλύτερα MEMES, συνδυάζοντας την πιο αστεία λεζάντα με την εικόνα! ο πιο αστείο MEME επιλέγεται από τον κριτή που εσείς ορίζετε. πιλέξτε άτομα με χιούμορ, αλλιώς θα έχετε 28% λιγότερη διασκέδαση…

epitrapeziapaixnidia
Επιτραπέζιο Cluedo Μυστήρια και Ψέμματα Liars Edition

Πείτε ψέματα μέχρι να βρείτε την αλήθεια! Πατήστε το κουμπί για να πιάσετε έναν ψεύτη. Έξι σκοτεινοί ύποπτοι και ένας δολοφόνος. Μερικές φορές η ειλικρίνεια δεν είναι η καλύτερη στρατηγική. Υποδυθείτε τον ντετέκτιβ σε αυτό το γνήσιο παιχνίδι μυστηρίου όπου όλοι είναι ύποπτοι και δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε κανέναν!

epitrapeziapaixnidia
King of Tokyo Dark Edition Συλλεκτική Έκδοση

Στο KING OF TOKYO – DARK EDITION, η μάχη διεξάγεται σε έναν πιο σκοτεινό κόσμο στον οποίο ο αγώνας για τον έλεγχο του Τόκιο δεν ήταν ποτέ τόσο σκληρός και αδυσώπητος! Οι παίκτες αναλαμβάνουν τους ρόλους των γιγαντιαίων τεράτων και είναι έτοιμοι να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να κατακτήσουν το Τόκιο. Ρίξτε τα ζάρια, αγοράστε κάρτες δύναμης, σαρώστε τα πάντα και εξαλείψτε τους αντιπάλους σας για να κερδίσετε το παιχνίδι. Ο τελευταίος που θα μείνει θα είναι ο νικητής!

epitrapeziapaixnidia
Sequence Zito

Είναι διασκεδαστικό, είναι προκλητικό, είναι συναρπαστικό, είναι το SEQUENCE! Επίθεση ή άμυνα; Θα προσπαθήσεις να φτιάξεις μία ακολουθία ή να εμποδίσεις τους αντιπάλους σου; Η επιλογή είναι δική σου! Οι κάρτες είναι στα χέρια σου! Παίξε μία από τις κάρτες σου και τοποθέτησε μία μάρκα στην αντίστοιχη θέση στο ταμπλό. Όταν τοποθετείς πέντε μάρκες στη σειρά, σχηματίζεις μια ακολουθία! Ανακάλυψε πώς θα εμποδίσεις τους αντιπάλους σου ή θα αφαιρέσεις τις μάρκες τους και παράλληλα πρόσεχε τους βαλέδες! Είναι οι μπαλαντέρ! Χρειάζεται να έχεις στρατηγική και τύχη για να κερδίσεις στο SEQUENCE! Το SEQUENCE είναι ένα κλασικό επιτραπέζιο στρατηγικής, με εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως.