ΠΑΕ Ατρομήτος για ΚΚΕ: «Δεν δικαιούται κανένας να χρησιμοποιεί το όνομα της ομάδας για πολιτικά παιχνίδια»

Επιμέλεια: Newsroom
ΠΑΕ Ατρομήτος για ΚΚΕ: «Δεν δικαιούται κανένας να χρησιμοποιεί το όνομα της ομάδας για πολιτικά παιχνίδια»
Η ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει ότι δεν δικαιούται κανένας να χρησιμοποιεί το όνομα της ομάδας για πολιτικά παιχνίδια και συμφέροντα, ανεξαρτήτως κομμάτων.

Εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων του Ατρόμητου διοργανώνουν οι ΚΟ Περιστερίου του ΚΚΕ, την Κυριακή 30 Απρίλη, στις 11 π.μ. Μάλιστα, στη συγκεκριμένη εκδήλωση θα παρέμβουν παλαίμαχοι της ομάδας του Ατρόμητου.

11

Με αφορμή τη συγκεκριμένη εκδήλωση, η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία αναφέρει ότι το σήμα της ομάδας απαγορεύεται να χρησιμοποιείται για κομματικούς σκοπούς, πόσω μάλλον όταν αυτό συμβαίνει χωρίς τη συγκατάθεση είτε του Ερασιτέχνη, είτε της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε –γιατί ουδέποτε ενημερωθήκαμε σε θεσμικό επίπεδο για το παραμικρό- για την πραγματοποίηση εκδήλωσης από συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων του Ατρόμητου.

Μάλιστα, η ανακοίνωση συνοδεύεται από το σήμα της ομάδας μας, προκαλώντας εύλογα τους συνειρμούς στο κοινό ότι ο Ατρόμητος είναι συμμέτοχος της εν λόγω εκδήλωσης ώστε να τιμηθεί η ιστορική χρονιά για το Αστέρι μας.

Με αφορμή το γεγονός αυτό και σε συνδυασμό ότι η χώρα μας βρίσκεται και επίσημα σε προεκλογική περίοδο, η ΠΑΕ Ατρόμητος ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε ενεπλάκη με οποιονδήποτε τρόπο στην οργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης, ούτε σε οποιαδήποτε άλλη στο παρελθόν, ούτε φυσικά σκοπεύει να πράξει ποτέ κάτι τέτοιο, αφού δεν δικαιούται κανένας να χρησιμοποιεί το όνομα του Ατρόμητου για πολιτικά παιχνίδια και συμφέροντα, ανεξαρτήτως κομμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό ξεκαθαρίζουμε σε κάθε τόνο ότι το σήμα της ομάδας μας απαγορεύεται να χρησιμοποιείται για τέτοιους σκοπούς, πόσω μάλλον όταν αυτό συμβαίνει χωρίς τη συγκατάθεση είτε του Ερασιτέχνη, είτε της ΠΑΕ Ατρόμητος».