Καρέ-καρέ η στιγμή που οδηγός στα Χανιά παρασύρει διανομέα: Πήγε να το σκάσει αλλά τον πρόλαβαν οι περαστικοί (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Καρέ-καρέ η στιγμή που οδηγός στα Χανιά παρασύρει διανομέα: Πήγε να το σκάσει αλλά τον πρόλαβαν οι περαστικοί (vid)
Οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου χτύπησε έναν ντελιβερά στον παράλληλο της εθνικής οδού Χανίων-Κισάμου και προσπάθησε να τραπεί σε φυγή.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 15:30 το μεσημέρι της Τετάρτης (19/4), στον παράλληλο της εθνικής οδού Χανίων-Κισάμου, στο ύψος του Βαμβακόπουλου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του flashnews.gr, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με έναν διανομέα φαγητού που οδηγούσε μηχανάκι. Μετά τη σύγκρουση όμως, ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε, αντιθέτως επιχείρησε να τραπεί σε φυγή.

Ωστόσο για κακή του τύχη, αυτόπτες που είδαν το ατύχημα τον καταδίωξαν με δυο αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να τον ακινητοποιήσουν λίγη απόσταση παρακάτω. Στον τόπο του ατυχήματος έφτασε η Αστυνομία, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον τραυματία διανομέα και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Χανίων.

Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση

Ωστόσο, σε βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», φαίνεται η στιγμή του ατυχήματος σε παράλληλο δρόμο με την Εθνική στα Χανιά, όπου το κόκκινο φορτηγάκι παρασύρει τον διανομέα και τον αφήνει πίσω του στον δρόμο. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, οι Αρχές εξετάζουν αν είναι ατύχημα ή πρόκειται για προσωπικές διαφορές.