Σωτηροπούλου: «Έχω Resting Bitch πρόσωπο και λέω στον εαυτό μου "γλύκανε μωρή", νομίζω ότι είμαι μόνιμα σε καταστολή» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Σωτηροπούλου: «Έχω Resting Bitch πρόσωπο και λέω στον εαυτό μου "γλύκανε μωρή", νομίζω ότι είμαι μόνιμα σε καταστολή» (vid)
Η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου αποκάλυψε πως έκανε εκείνη την πρώτη κίνηση με τον Κωστή Μαραβέγια χαρακτηρίζοντας τον εαυτό της «γύπα».

Η Τόνια Σωτηροπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Open, «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και μεταξύ άλλων μίλησε για τον έγγαμο βίο με τον Κωστή Μαραβέγια, αλλά και το πώς διαχειρίζεται τη θλίψη.

Παράλληλα απαντώντας στην ερώτηση αν ποτέ «εκρήγνυται» τόνισε: «Έχω Resting Bitch πρόσωπο και λέω στον εαυτό μου "γλύκανε μωρή". Νομίζω ότι είμαι μόνιμα σε καταστολή. Γενικά θα με ακούσετε να φωνάζω, αλλά όχι συχνά. Οι γείτονες μπορεί να έχουν ακούσει, αλλά δεν το έχουν θίξει, δεν τολμάνε. Στο Παγκράτι είναι διακριτικοί», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια, η Τόνια Σωτηροπούλου δήλωσε: «Δεν έχει αλλάξει τίποτα ανάμεσά μας. Περνάμε πολύ ωραία. Η Ύδρα είναι το αγαπημένο μου μέρος στον κόσμο».

«Με τον Κωστή γνωριζόμασταν πάντα, είχαμε κοινούς φίλους και βρεθήκαμε από κοντά σε μια πρεμιέρα μιας ταινίας. Μετά από καιρό πήγαμε για ποτό και ό,τι είναι γραφτό να γίνει, γίνεται. Εγώ έκανα την κίνηση, η Τόνια ο "γύπας". Αισθάνομαι ότι αγκαλιάζω λίγο περισσότερο τη χαρά με τον Κωστή. Είναι σαν το Nickelodeon», συμπλήρωσε.

Τέλος, μίλησε για τις στιγμές που την έκαναν να νιώσει θλίψη και το πώς τις αντιμετώπισε.

«Είχα την πεποίθηση πως η ευτυχία είναι στιγμές. Ακόμα κι η μελαγχολία, όταν μαθαίνεις να ζεις με αυτό ή με μια συνθήκη όπως η θλίψη ή η κατάθλιψη, όσο δυσάρεστο κι αν είναι, είναι δύσκολο να φύγεις. Έχεις μάθει να επιβιώνεις με αυτό», εξηγεί.

«Είναι σημαντικό να έχεις έναν περίγυρο υποστηρικτικό και να επιλέξεις να μην αισθάνεσαι έτσι, να μην είσαι σε ένα περιβάλλον τοξικό και κακοποιητικό. Ευτυχώς, το πέρασα σε μικρή ηλικία αυτό και δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου», κατέληξε.