Σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Μυτιλήνη: Περιέλουσε τον άντρα της με εύφλεκτο υγρό και του έβαλε φωτιά

Επιμέλεια: Newsroom
Σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Μυτιλήνη: Περιέλουσε τον άντρα της με εύφλεκτο υγρό και του έβαλε φωτιά
Το θύμα διασωληνώθηκε, επειδή λόγω του εύρους των εγκαυμάτων του δυσκολεύεται να αναπνεύσει και εισήχθη αρχικά στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Σύζυγος επιχειρηματία από το χώρο της εστίασης, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, τον περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και του έβαλε φωτιά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε βάρος της δράστιδας που συνελήφθη αμέσως σχηματίζεται δικογραφία για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη προκειμένου να προσαχθεί στην Εισαγγελία.

Το θύμα διασωληνώθηκε, επειδή λόγω του εύρους των εγκαυμάτων του δυσκολεύεται να αναπνεύσει και εισήχθη αρχικά στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Μυτιλήνης. Τελικά, κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στην Αθήνα, καθώς τα εγκαύματα του καλύπτουν το 45% της επιφάνειας του σώματος του.

Σύμφωνα με το nealesvou.gr, όσοι γνωρίζουν την οικογένεια, κάνουν λόγο για καβγάδες που είχε το τελευταίο διάστημα εντονότερα το ζευγάρι, κανείς όμως δεν περίμενε αυτήν την κατάληξη.

Ο άτυχος άνδρας που είναι ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στην τοπική κοινωνία βρίσκεται αυτήν την ώρα σε καταστολή στην εντατική σε σταθερή κατάσταση ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών του θύματος, η σύζυγος είχε παθολογική ζήλια και μάλιστα αυτός ήταν και ο λόγος το ζευγάρι είχε συχνούς καυγάδες.

Σύμφωνα με νεώτερη μαρτυρία στελέχους της αυτοδιοίκησης που συνάντησε χθες (19/4) τον άτυχο επαγγελματία σε σούπερ μάρκετ της Μυτιλήνης «τον είδα και ήταν εμφανώς καταβεβλημένος και μου είπε ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Εγώ του έδωσα κουράγιο αλλά εκείνος μου είπε "δεν μπορείς να με καταλάβεις, δεν είσαι στη θέση μου». «Πού να το φανταζόμουν ότι θα είχε αυτή την κατάληξη σε λιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο».