Ο Ρόκκος θα τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης στο Survivor (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Ρόκκος θα τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης στο Survivor (vid)
Με τα τραγούδια του Στέλιου Ρόκκου θα διασκεδάσουν οι παίκτες του Survivor.

Το πάρτι της ένωσης των δυο ομάδων στο Survivor All Star πλησιάζει και κάθε χρόνο γίνεται μια γιορτή, όπου οι παίκτες πλένονται και ντύνονται καλά μετά από αρκετούς μήνες, ενώ πάντα ακολουθεί γλέντι, φαγητό και χορός, με κάποιον γνωστό τραγουδιστή να ερμηνεύει επιτυχίες του και όχι μόνο.

Φέτος, ο Στέλιος Ρόκκος είναι εκείνος που θα τραγουδήσει στο Survivor και ήδη έχει αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, ενώ πριν την αναχώρησή του μίλησε στις κάμερες.
Μάλιστα ανέφερε με χιούμορ πως: «Η πρόταση έγινε την στιγμή που άλλαξε λουκ η γυναίκα μου και ταιριάζει με το νησί», αφού έφυγαν μαζί για το νησί όπου γυρίζεται το ριάλιτι επιβίωσης.

Παράλληλα αποκάλυψε πως φέτος δεν βλέπει το ριάλιτι λόγω δουλειάς, ωστόσο έχει έναν αγαπημένο παίκτη τον οποίο δεν θέλησε να αποκαλύψει.

Επίσης αναφέρθηκε στον συνάδελφό του και παίκτη του Survivor, Ηλία Μπόγδανο τονίζοντας πως είναι εξαιρετικός και πολύ καλό παιδί.

Να υπενθυμίσουμε πως στο πάρτι ένωσης τον Μάρτιο του 2021, είχαν συμβεί πολλά ευτράπελα όπως π.χ. η τούμπα του Νίκου Μπάρτζη, αφού οι παίκτες διασκέδασαν με τα τραγούδια του Jason Derullo.

Στο πάρτι της ένωσης στο Survivor του 2022, είχε τραγουδήσει ο Νίκος Κουρκούλης.