Πιτσιρικάς παγιδεύτηκε μέσα σε παιχνίδι σε λούνα παρκ (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Πιτσιρικάς παγιδεύτηκε μέσα σε παιχνίδι σε λούνα παρκ (vid)
Tο 14χρονο αγόρι είχε σκαρφαλώσει μέσα στο παιχνίδι για να πάρει ένα βραβείο που είχε βάλει στο μάτι. Δυστυχώς, μόλις μπήκε μέσα, διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να ξαναβγεί.

Σε μια τυπική ημέρα σε ένα θεματικό πάρκο της Βόρειας Καρολίνας, οι επισκέπτες θα περίμεναν να δουν συναρπαστικά τρενάκια και άλλα συναρπαστικά αξιοθέατα. Ωστόσο, συνέβη κάτι απροσδόκητο. Tα συνεργεία του πάρκου χρειάστηκε να διασώσουν έναν έφηβο από το εσωτερικό ενός παιχνιδιού.

Σύμφωνα με αναφορές, το 14χρονο αγόρι είχε σκαρφαλώσει μέσα στο παιχνίδι για να πάρει ένα βραβείο που είχε βάλει στο μάτι. Δυστυχώς, μόλις μπήκε μέσα, διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να ξαναβγεί. Η μηχανική δαγκάνα του παιχνιδιού είχε χαμηλώσει, παγιδεύοντάς τον μέσα μαζί με τα βελούδινα παιχνίδια.

Οι υπάλληλοι του πάρκου ειδοποιήθηκαν για την κατάσταση και έσπευσαν αμέσως στο σημείο. Αποσυναρμολόγησαν προσεκτικά τη γυάλινη θήκη του παιχνιδιού και αφαίρεσαν τα παιχνίδια από μέσα, επιτρέποντας στον έφηβο να βγει με ασφάλεια. Ευτυχώς, το αγόρι δεν έπαθε τίποτα από το περιστατικό και μπόρεσε να φύγει από το παιχνίδι χωρίς να τραυματιστεί.

Αν και μπορεί να φαίνεται παράξενο περιστατικό, δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος παγιδεύτηκε μέσα σε ένα παιχνίδι με νύχια. Στην πραγματικότητα, δεν είναι ασυνήθιστο τα μικρά παιδιά να σκαρφαλώνουν μέσα στα μηχανήματα, είτε από περιέργεια είτε σε μια προσπάθεια να ανακτήσουν ένα βραβείο. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση, ήταν ένας έφηβος που βρέθηκε σε δύσκολη θέση.

Το περιστατικό υπογραμμίζει τη σημασία της ασφάλειας στα θεματικά πάρκα και σε άλλους δημόσιους χώρους. Ενώ οι επισκέπτες θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να διασκεδάσουν και να εξερευνήσουν τα αξιοθέατα, είναι ζωτικής σημασίας να το κάνουν μέσα στα όρια της ασφάλειας. Σε αυτή την περίπτωση, το αγόρι ήταν τυχερό που το προσωπικό του πάρκου μπόρεσε να ανταποκριθεί γρήγορα και να επιλύσει την κατάσταση χωρίς να πάθει τίποτα.