Η ερωτική αντιζηλία φέρεται να ήταν το κίνητρο του οδηγού που παρέσυρε διανομέα στα Χανιά

Επιμέλεια: Newsroom
Η ερωτική αντιζηλία φέρεται να ήταν το κίνητρο του οδηγού που παρέσυρε διανομέα στα Χανιά
Οι προσωπικές διαφορές με το θύμα που οφείλονταν σε ερωτική αντιζηλία ήταν ο λόγος για τον οποίο ο δράστης και οδηγός ΙΧ παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά.

Ερωτική αντιζηλία ήταν οι προσωπικές διαφορές που είχε με το άτυχο θύμα ο 46χρονος Έλληνας δράστης της φονικής παράσυρσης και εγκατάλειψης του 53χρονου διανομέα στα Χανιά και γι’ αυτό μετά την σύλληψή του, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του θύματος.

Ειδικότερα, χθες (19/4) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Χανίων, 46χρονος οδηγώντας το Ι.Χ. φορτηγάκι του, συγκρούστηκε με πρόθεση με δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 53χρονος Αλβανός, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει αρκετά μέτρα σε παρακείμενο χωράφι, να τον τραυματίσει σοβαρά στο κεφάλι και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε και αποπειράθηκε να διαφύγει από το σημείο. Από αστυνομικούς της Τροχαίας άμεσα εντοπίστηκε και συνελήφθη ο δράστης.

Ο παθών μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων όπου και νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.