Ο Γάλλος Spiderman σκαρφάλωσε σε κτίριο 38 ορόφων για να στείλει το δικό του μήνυμα στον Εμανουέλ Μακρόν (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Γάλλος Spiderman σκαρφάλωσε σε κτίριο 38 ορόφων για να στείλει το δικό του μήνυμα στον Εμανουέλ Μακρόν (vid)
Ο άνθρωπος που έχει καταφέρει να κερδίσει τα βλέμματα όλου του κόσμου, εξαιτίας των ικανοτήτων απόφασισε να κάνει ένα μοναδικό εγχείρημα για να στείλει το δικό του μήνυμα στον Μακρόν. 

Ο Αλέν Ρομπέρ, γνωστός ως «Γάλλος Spiderman», σκαρφάλωσε σε κτίριο 38 ορόφων χωρίς σχοινί προστασίας για να στείλει το δικό του μήνυμα στον Εμανουέλ Μακρόν για το συνταξιοδοτικό.

«Είμαι εδώ για να δείξω την υποστήριξή μου σε όσους αντιτίθενται στη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος», είπε ο Γάλλος Spiderman στο Reuters την Τετάρτη (19/4) πριν ξεκινήσει την ανάβασή του στον ουρανοξύστη ύψους 150 μέτρων στην επιχειρηματική περιοχή La Défense του Παρισιού.

Ο Ρομπέρ δήλωσε ότι οι αλλαγές στις συντάξεις, τις οποίες ενέκρινε ο Μακρόν το Σαββατοκύριακο μετά από μήνες διαδηλώσεων στους δρόμους, σημαίνουν ότι, σε συνδυασμό με την απώλεια εισοδημάτων των Γάλλων πολιτών λόγω της πανδημίας, αποτελούν λόγους για να σκαρφαλώνει συχνότερα στα ψηλότερα κτίρια του κόσμου.

Ο Ρομπέρ έχει σκαρφαλώσει σε περισσότερες από 150 πανύψηλες κατασκευές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Burj Khalifa στο Ντουμπάι, το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο, του Πύργου του Άιφελ και της γέφυρα Golden Gate στο Σαν Φρανσίσκο.