Πυροβολισμοί κατά αυτοκινήτου στο οποίο ήταν παιδιά στα Άνω Λιόσια: Το όπλο είχε κλαπεί από αστυνομικό (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Πυροβολισμοί κατά αυτοκινήτου στο οποίο ήταν παιδιά στα Άνω Λιόσια: Το όπλο είχε κλαπεί από αστυνομικό (vid)
Το άκρως σοβαρό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης σε βενζινάδικο. Φέρεται ότι είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Ένα τρομακτικό βίντεο που καταδεικνύει ότι η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά σε άκρως σοβαρό περιστατικό που συνέβη το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης (13/4) στα Άνω Λιόσια.

Στο βίντεο φαίνεται ένα αυτοκίνητο να σταματάει απότομα σε βενζινάδικο και τρία άτομα να κατεβαίνουν, ένα εκ των οποίων με όπλο στα χέρια να πυροβολεί κατά άλλου αυτοκινήτου στο οποίο επιβαίνει ένα ζευγάρι με τα ανήλικα παιδιά του. Το περιστατικό συνεχίζεται με καταδίωξη του αυτοκινήτου που είχε σαν αποτέλεσμα στη συνέχεια να συγκρουστεί με περιπολικό.

Ως δράστης συνελήφθη 24χρονος με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και παράβασης του νόμου περί όπλων και όπως διαπιστώθηκε το όπλο με το οποίο πυροβόλησε είχε κλαπεί από αστυνομικό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 32χρονος που δέχθηκε τους πυροβολισμούς και ενώ μέσα στο αυτοκίνητο ήταν η σύζυγος και τα ανήλικα παιδιά τους, νωρίτερα είχε πυροβολήσει έξω από σπίτι 28χρονου που μαζί με τον 24χρονο που συνελήφθη τον κυνήγησαν για να ανταποδώσουν τα πυρά.