Πιερρακάκης: «Δεν είμαι καθόλου καλός οδηγός, όταν εκλέχτηκα ένας φίλος μου είπε "ευτυχώς θα βγεις από τους δρόμους"» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Πιερρακάκης: «Δεν είμαι καθόλου καλός οδηγός, όταν εκλέχτηκα ένας φίλος μου είπε "ευτυχώς θα βγεις από τους δρόμους"» (vid)
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης παραδέχθηκε ότι δεν οδηγεί καλά, αφού είναι πολύ αφηρημένος και αφιερώνει πολύ χρόνο στο κινητό.

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» αναφέρθηκε στη λατρεία που τρέφει για οδήγηση στην Αμερική, αν και παραδέχτηκε πως δεν είναι καλός οδηγός.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση γιατί δεν έμεινε στην Αμερική απάντησε: «Μου έχουν κάνει πάρα πολλές φορές αυτή την ερώτηση και δεν ξέρω ποια είναι η σωστή και η ειλικρινής απάντηση, για να είμαι τίμιος. Γιατί συνήθως επιλέγεις κάτι με ψυχολογικές παραμέτρους. Δεν έχω αδέρφια, ο τρόπος ζωής στην Ελλάδα μου άρεσε περισσότερο, απ' ότι ο τρόπος ζωής σε οποιαδήποτε άλλη χώρα. Αγαπώ πολύ το να είμαι εδώ. Αγαπώ πολύ το να είμαι με τους ανθρώπους που αγαπώ, ήθελα να κάνω οικογένεια, εδώ την έκανα στη χώρα μου. Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια στην Αμερική», είπε αρχικά.

«Παρόλα αυτά, αγαπώ πάρα πολύ να ταξιδεύω στην Αμερική, αγαπώ πάρα πολύ το να παίρνω ένα αυτοκίνητο στην Αμερική, αν και σας διαβεβαιώ, δεν είμαι καθόλου καλός οδηγός. Είμαι αφηρημένος και όταν ορκίστηκα υπουργός, ένας φίλος μου είπε "το ωραιότερο πράγμα που θα συμβεί είναι ότι τώρα θα βγεις από τους δρόμους". Θα οδηγεί άλλος. Αλλά το λέω με την έννοια ότι γενικά π.χ. κοιτούσα πολύ το κινητό, θέλω να μιλάω στο τηλέφωνο, δεν τα πήγαινα τόσο καλά με την οδήγηση. Παρόλα αυτά στην Αμερική μ' αρέσει πάρα πολύ να οδηγώ. Και το να οδηγώ στην Αμερική σημαίνει να πηγαίνεις από πόλη σε πόλη, να σταματάς σε σημεία διάσπαρτα ενός τόπου που δεν ξέρεις», τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.