Συγκλονίζει η ανάρτηση της μητέρας του Άλκη Καμπανού για τα γενέθλιά του

Επιμέλεια: Newsroom
Συγκλονίζει η ανάρτηση της μητέρας του Άλκη Καμπανού για τα γενέθλιά του
«Γιορτή αγγέλων εις τους ουρανούς για τα γενέθλιά σας» γράφει η μητέρα του Άλκη Καμπανού σε ανάρτηση για τα γενέθλιά του.

Ο Άλκης Καμπανός θα γινόταν σήμερα (8/4) 20 χρονών. Δολοφονήθηκε σε οπαδική επίθεση τον Φεβρουάριο του 2022 και η δίκη για τη δολοφονία του είναι σε εξέλιξη. Με μία σπαρακτική ανάρτηση στα social media, η μητέρα του Άλκη, εύχεται «καλή αντάμωση».

Η μητέρα του Άλκη Καμπανού ανέβασε μια φωτογραφία του γιου της και της Ζωής Δαλακλίδου, που λίγο μετά τα Χριστούγεννα του 2012, βιάστηκε, δολοφονήθηκε και κάηκε ζωντανή από τον Χρήστο Παπάζογλου, «δύο αθώα παιδιά που βρήκαν μαρτυρικό θάνατο στην επίγεια ζωή τους», όπως γράφει.

«Γιορτή αγγέλων εις τους ουρανούς για τα γενέθλιά σας.

Η Ζωή και ο Άλκης…

Ο Άλκης και η Ζωή…

Δύο αθώα παιδιά που βρήκαν μαρτυρικό θάνατο στην επίγεια ζωή τους.

Εμείς εδώ κάτω περιμένουμε τη μεγάλη ΑΝΤΑΜΩΣΗ. Σας αγαπάμε πολύ.

Ζωή Δαλακλίδου 45 ετών

Άλκης Καμπανός 20 ετών»

Την ίδια στιγμή που μόλις χθες (7/4) άλλο ένα περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε στα Ιωάννινα και συγκλόνισε την κοινή γνώμη. Σε κρίσιμη κατάσταση το ένα από τα θύματα της άγριας οπαδικής επίθεσης. Σε οκτώ συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ακόμη τρεις εμπλεκόμενοι, που αναζητούνται από την Αστυνομία.