Τσίπρας για Μητσοτάκη: «Του ασκείται τόσο έντονη κριτική... που την τελευταία φορά τον ρωτήσανε αν του αρέσουν τα ντολμαδάκια» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Τσίπρας για Μητσοτάκη: «Του ασκείται τόσο έντονη κριτική... που την τελευταία φορά τον ρωτήσανε αν του αρέσουν τα ντολμαδάκια» (vid)
Στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας... με έναν διαφορετικό τόνο αυτή τη φορά.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, πραγματοποίησε σήμερα, Σάββατο 8 Απριλίου επίσκεψη στη Νέα Σμύρνη. Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης άσκησε δριμεία κριτική στοn πρωθυπουργό για όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θέλησε να χρησιμοποιήσει μια άλλη γλώσσα στην ομιλία του παρουσιάζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη με πρίγκιπα «που νομίζει ότι είναι βασιλιάς».

Συγκεκριμένα είπε: «Εδώ και τέσσερα χρόνια κυβερνάει ένας πρίγκιπας, που όταν έγινε πρωθυπουργός όπως ο πατέρας του, αυτός νόμιζε ότι έγινε βασιλιάς. Σε αυτή τη χώρα που κυβερνάει ο πρίγκιπας όλα πάνε τέλεια. Όλα πάνε πάρα πολύ καλά. Ο κόσμος είναι ευτυχισμένος. Υπάρχει ασφάλεια, υπάρχει ευημερία, υπάρχει δικαιοσύνη. Οι μισθωτοί δεν έχουν τι να κάνουν το μισθό τους και οι συνταξιούχοι αποταμιεύουν κιόλας....Είμαστε πρώτοι σε όλη την Ευρώπη στην ελευθερία του λόγου. Αφού να φανταστείτε κάθε φορά που ο πρίγκιπας πηγαίνει σε έναν τηλεοπτικό σταθμό, του ασκείται τόσο έντονη κριτική που τελευταία φορά που πήγε, τον ρωτήσαν αν του αρέσουν τα ντολμαδάκια»