Μητέρα κατηγορούμενου για τη δολοφονία του Άλκη: «Πέφτω στα πόδια της μάνας που έχασε το παιδί της και της ζητάω συγγνώμη»

Newsroom
Μητέρα κατηγορούμενου για τη δολοφονία του Άλκη: «Πέφτω στα πόδια της μάνας που έχασε το παιδί της και της ζητάω συγγνώμη»
Συγγνώμη από τους γονείς του Άλκη Καμπανού ζήτησε η μητέρα ενός από τους 12 κατηγορούμενους για τη δολοφονία του νεαρού φίλου του Άρη.

Η μητέρα του 23χρονου οπαδού, ενός εκ των 12 κατηγορουμένων για τη φονική ενέδρα που στοίχισε τη ζωή του Άλκη Καμπανού, μίλησε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» έστειλε το δικό της μήνυμα στους γονείς του αδικοχαμένου φοιτητή. «Πέφτω στα πόδια της μάνας που έχασε το παιδί της και της ζητάω συγγνώμη. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς νιώθουν οι γονείς του Άλκη. Δεν ξέρω αν εγώ θα άντεχα τέτοιο πόνο...» είπε συγκεκριμένα.

Αναφερόμενη στον γιο της και τη ζωή τους πριν τη δολοφονία του Άλκη, ανέφερε: «Ο Α. ήταν πάντα το στήριγμά μου. Δούλευε και έφερνε τα χρήματα στο σπίτι, με βοηθούσε να πληρώνω το σχολείο της αδελφής του, της μικρότερης κόρης μου. Δεν μου έδωσε ποτέ δικαίωμα για τίποτα. Πάντα έκανε αυτό που του ζητούσα».

«Ήθελα σαν μάνα να ξέρω αν το χέρι του παιδιού μου χτύπησε τον Άλκη. Ο ίδιος μου είπε με κλάματα “μαμά, δεν τον χτύπησα”. Αν είχε χτυπήσει τον Άλκη δεν θα ήμουν εδώ για να τον υπερασπιστώ. Κάπου έφταιξα κι εγώ. Δεν ξέρω πώς έμπλεξε. Κάπου θα έφταιξα...» σημείωσε στο τέλος.