Η αστυνομικός που έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των χρηστών του TikTok (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η αστυνομικός που έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των χρηστών του TikTok (vid)
Η αξιωματικός Narvaez ξεκίνησε τον λογαριασμό της στο TikTok ως έναν τρόπο να συνδεθεί με την κοινότητα και να δείξει μια διαφορετική πλευρά της επιβολής του νόμου.

Στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο καθένας μπορεί να γίνει viral, ακόμη και ένας αστυνομικός. Η αστυνομικός, Alexa Narvaez, μια νεαρή αστυνομικός από την Κολομβία έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στο TikTok με την εντυπωσιακή της εμφάνιση και τη διασκεδαστική της προσωπικότητα.

Η αξιωματικός Narvaez ξεκίνησε τον λογαριασμό της στο TikTok ως έναν τρόπο να συνδεθεί με την κοινότητα και να δείξει μια διαφορετική πλευρά της επιβολής του νόμου. Αυτό όμως που δεν περίμενε ήταν ότι η ομορφιά και η γοητεία της θα προσέλκυαν ένα τεράστιο κοινό.

@alexaaa_narvaez Juernes zzz#viral #feliz ♬ sonido original - Status Lyrics

Μέσα σε λίγες μόλις εβδομάδες, τα βίντεο της Officer Smith στο TikTok έχουν συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές, με τους θαυμαστές της να ξετρελαίνονται με τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της και το μεταδοτικό της χαμόγελο. Μερικά από τα πιο δημοφιλή βίντεο της την παρουσιάζουν να τραγουδάει.

Ένα από τα πιο δημοφιλή βίντεο της δείχνει την αστυνομικό Narvaez να απαντά στην ερώτηση: «Πόσο συχνά σου την πέφτουν ενώ είσαι σε υπηρεσία». Με ένα ντροπαλό χαμόγελο, απαντά: «Δεν κρατάω λογαριασμό. Απλά λέω ευχαριστώ και συνεχίζω».

@alexaaa_narvaez

Los espero en mi IG @alexaaa_narvaez

♬ sonido original - alexaaa_narvaez

Ενώ η φήμη της στο TikTok την έχει φέρει στο προσκήνιο, λέει ότι το πραγματικό της πάθος είναι να υπηρετεί την κοινότητά της ως αστυνομικός. «Λατρεύω τη δουλειά μου και το να μπορώ να βοηθάω τους ανθρώπους», λέει.

Ορισμένοι επικριτές έχουν εκφράσει ανησυχίες ότι η δημοτικότητα της αστυνομικού θα μπορούσε να αποσπάσει την προσοχή από τη σοβαρότητα της δουλειάς της. Όμως η αξιωματικός λέει ότι παίρνει πολύ σοβαρά τον ρόλο της ως αστυνομικός και δεν συμβιβάζει ποτέ τα καθήκοντά της για χάρη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δίνεται να επικοινωνήσω με τους ανθρώπους σε προσωπικό επίπεδο και να τους δείξω ότι και οι αστυνομικοί είναι άνθρωποι», λέει.