H ASUS ανακοίνωσε το πολυμορφικό ROG Flow Z13-ACRNM RMT02 tablet (vid)

H ASUS ανακοίνωσε το πολυμορφικό ROG Flow Z13-ACRNM RMT02 tablet (vid)
Νέα πρόταση από τη γνωστή εταιρεία με πολλά νέα χαρακτηριστικά.

Η ASUS και η ROG ανακοίνωσαν το δεύτερο project τους στη συνεργασία με την ACRONYM για τη δημιουργία του ROG Flow Z13-ACRNM RMT02, ενός πολυμορφικού tablet με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Αναμένεται να διατεθεί στην ελληνική αγορά από τις 3 Απριλίου και προσφέρει επαγγελματικού επιπέδου χαρακτηριστικά, όπως επεξεργαστή Intel Core i9-13900H και NVIDIA GeForce RTX 4070 Laptop GPU.

Στο σασί ενός κλασικού tablet, το νέο προϊόν προσφέρει ενισχυμένη προστασία λόγω του αλουμινίου, ένα σύστημα μεταφοράς που του επιτρέπει σχεδόν να αλλάζει μορφή και γωνίες που το προστατεύουν από πτώσεις και χτυπήματα.

Για όσους, τώρα, θέλουν κάτι παραπάνω από ένα tablet, το ROG Flow Z13-ACRNM RMT02 χρησιμοποιεί και ένα ειδικό stand για να μετατρέπεται σε laptop και να προσφέρει ακόμη περισσότερες ευκολίες. Μάλιστα, το stand αυτό χρησιμοποιείται και σε portrait mode για να επιτρέπει τη χρήση του με ελεύθερα και τα δύο χέρια.

Στα των επιδόσεων, το σύστημα ψύξης ROG Intelligent καλύπτει το 50% του mainboard και η συσκευή υποστηρίζει τo XG Mobile και προσφέρει μία ROG Nebula οθόνη με αναλογία πλευρών 16:10 και 165Hz ρυθμό ανανέωσης.

Στο νέο tablet βλέπουμε ακόμη επιλογές για σύνδεση συσκευών μέσω USB Type-A, USB Type-C και microSD, καθώς και για Thunderbolt 4 και WiFi 6E. Μέσω της θύρας USB Type-C, μάλιστα, υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 130W.