Τα X-Files επιστρέφουν από τον Ryan Coogler του Black Panther: Wakanda Forever

Τα X-Files επιστρέφουν από τον Ryan Coogler του Black Panther: Wakanda Forever
Η θρυλική σειρά αναμένεται να κάνει reboot για την τηλεοπτική της επιστροφή.

Τα X-Files φαίνεται πως επιστρέφουν στην τηλεόραση και μάλιστα από τον Ryan Coogler, τον άνθρωπο πίσω από το Black Panther: Wakanda Forever.

Κάτι τέτοιο δήλωσε ο δημιουργός της σειράς, Chris Carter, σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξή στο CBC Radio, σημειώνοντας πως οι δυο τους μίλησαν και πως η σειρά επιστρέφει με νέο cast.

Δεν ξέχασε, δε, να αναφέρει πως στη σημερινή εποχή ο κόσμος είναι περισσότερο εθισμένος σε θεωρίες συνομωσίας απ’ ότι ήταν την περίοδο 1991-2002, όταν και προβλήθηκε η τηλεοπτική σειρά.

Πρωταγωνιστές των X-Files ήταν οι David Duchovny και Gillian Anderson στους ρόλους των πρακτόρων του FBI Fox Mulder και Dana Scully.

Οι δυο τους εξερευνούσαν μυστήριες υποθέσεις, με τον Fox να θεωρεί πως σχεδόν παντού εμπλέκονται εξωγήινοι και την Dana να είναι πιο κυνική.

Πέραν της σειράς, το Fox συμφώνησε και στη δημιουργία δύο ταινιών που προβλήθηκαν το 1998 και το 2008, ενώ δύο σειρές sequel προβλήθηκαν από το δίκτυο το 2016.

Η επιστροφή των δύο πρωταγωνιστών έστω και για λίγο θα πρέπει να θεωρείται απίθανη, ειδικά για την Anderson, η οποία το 2018 δήλωσε σε ένα πάνελ πως έχει απεριόριστο σεβασμό για τους ανθρώπους πίσω από τη σειρά, αλλά έχει τελειώσει με το ρόλο της Dana.

Πηγή εικόνας: The Playlist