Παρά τις αντιδράσεις θα είναι υποψήφιος ο Καραμανλής: «Θα κριθεί από τους πολίτες» (vid)

Newsroom
Παρά τις αντιδράσεις θα είναι υποψήφιος ο Καραμανλής: «Θα κριθεί από τους πολίτες» (vid)
Αν και υπήρξαν πολλές αντιδράσεις μετά την τραγωδία στα Τέμπτη, ο Κώστας Καραμανλής θα είναι κανονικά υποψήφιος στις εκλογές.

Η τραγωδία των Τεμπών με τους δεκάδες νεκρούς είχε ως αποτέλεσμα ο Κώστας Καραμανλής να παραιτηθεί από την θέση του Υπουργού Μεταφορών, αλλά φαίνεται πως θα διεκδικήσει εκ νέου την ψήφο των πολιτών.

Παρά τις αντιδράσεις που υπήρχαν όταν άρχισε να κυκλοφορεί η πληροφορί πως δεν θα κοπεί από τα ψηφοδέλτια, το θέμα έχει κλείσει, όπως επεσήμανε το πρωί της Πέμπτης ο Δημήτρης Οικονόμου στον ΣΚΑΙ.

«Ο κύριος Καραμανλής θα είναι υποψήφιος. Δεν ανακοινώθηκε επισήμως. Είχε πει ο Μητσοτάκης στη συνέντευξή του πως "θα τα πούμε στην ώρα τους, θα το συζητήσουμε", αλλά το θέμα φαίνεται να έχει τελειώσει. Ο κύριος Καραμανλής θα είναι υποψήφιος. Θα κριθεί κανονικά από τους Σερραίους πολίτες για όσα έκανε, για όσα δεν έκανε, για το έργο του. Ο κύριος Καραμανλής έχει κάνει μεγάλο έργο στον τομέα. Οι Σερραίοι θα κρίνουν την πορεία αυτού του πολιτικού», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.