Άδωνις: «Ευλογία για τον Παναθηναϊκό οι Βαρδινογιάννηδες, ακραίος λαϊκισμός αυτό που είπε ο Βγενόπουλος το 2008»

Άδωνις: «Ευλογία για τον Παναθηναϊκό οι Βαρδινογιάννηδες, ακραίος λαϊκισμός αυτό που είπε ο Βγενόπουλος το 2008»
Μετά την Λιάνα Κανέλλη, ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο δεύτερος καλεσμένος του πρότζεκτ Personas by Reader. Απαντήσεις για τα Τέμπη, την αστυνομική βία, την αγάπη του για την τηλεόραση, τα ποσοστά της ΝΔ στις 21 Μαΐου και το Παναθηναϊκό συλλαλητήριο του 2008.

Τον Οκτώβριο του 2010, συνάντησα για πρώτη και τελευταία φορά τον Άδωνι Γεωργιάδη. Εκείνος, υποψήφιος με το ΛΑΟΣ, εγώ, δημοσιογράφος περιοδικού ΜΑΧ.

Το κόνσεπτ ήταν να πέσει με free fall, δεμένος με έναν εκπαιδευτή. Το έκανε. Για χρόνια θα διηγόμουν αυτήν την ιστορία, αλλά και το πόσο έξω καρδιά ήταν ο ίδιος στο αυτοκίνητο της επιστροφής. 13 χρόνια μετά, είναι τόνους πιο μετρημένος και κοφτός.

«Δεν πολυπηγαίνω στο γήπεδο πια. Ήμουν και είμαι Παναθηναϊκός. Είχα διαρκείας πολλά χρόνια και ακόμα έχω. Όμως μετά το πρώτο μνημόνιο το οποίο ψήφισα τότε, μου φώναζαν όταν πήγαινα στο γήπεδο, το κλίμα δεν ήταν καλό.

Ένα λάθος της ζωής μου είναι που κατέβηκα στο παναθηναϊκό συλλαλητήριο το 2008. Συγχωρώ τον εαυτό μου λόγω ηλικίας. Τότε ο αείμνηστος Βγενόπουλος μας είχε πείσει...».

Διαβάστε την συνέχεια στο Reader.gr