Νέο εξώδικο της Ασημίνας Χατζηανδρέου στον Acun: Ζητάει τα... χρωστούμενα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Νέο εξώδικο της Ασημίνας Χατζηανδρέου στον Acun: Ζητάει τα... χρωστούμενα (vid)
Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και την παραγωγή του Survivor All Star.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έστειλε δεύτερο εξώδικο στην Acun Medya, σύμφωνα με όσα είπε η δικηγόρος της, Βάσια Καπερνάρου στην εκπομπή του Mega, «Χαμογέλα και πάλι».

Ο λόγος είναι πως δεν έχει λάβει ακόμα την αμοιβή της από τη συμμετοχή της στο Survivor.

«Έχει επιδοθεί από την Παρασκευή το εξώδικο αυτό και ο λόγος είναι ότι δεν έχει λάβει ακόμα την αμοιβή της από τη συμμετοχή της στο Survivor κατά πλήρη παράβαση των σχετικών άρθρων της σύμβασης που έχει υπογραφεί μεταξύ του παραγωγού κι εκείνης. Υπάρχει άρθρο στη σύμβαση, το οποίο αναφέρει ότι όλοι οι παίκτες μετά την προβολή του επεισοδίου της αποχώρησής τους με οποιονδήποτε τρόπο, πρέπει να λάβουν την αμοιβή τους 30 μέρες μετά», είπε μεταξύ άλλων η δικηγόρος Βάσια Καπερνάρου.

Να υπενθυμίσουμε πως η παίκτρια έχει στείλει άλλο ένα εξώδικο στην εταιρεία παραγωγής, στο οποίο καλούσε την παραγωγή του Survivor με μια παράταση 48 ωρών να απαντήσει στα τρία παρακάτω θέματα:

  • Για το συμβόλαιο της Ασημίνας καθώς δεν το έχει στα χέρια της από τον Δεκέμβριο που το υπέγραψε
  • Καταγγέλλει εγκλεισμό για δέκα μέρες σε ξενοδοχείο μετά την απομάκρυνσή της από το παιχνίδι και μάλιστα, έχοντας μαζί της έναν άγνωστο άντρα στο δωμάτιο, τον οποίο είχε βάλει η παραγωγή να την επιτηρεί
  • Ο συγκεκριμένος άντρας της χορηγούσε τρία ηρεμιστικά χάπια την ημέρα διότι ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση

H Ασημίνα είχε αποβληθεί από το παιχνίδι επειδή κατηγορήθηκε ότι είχε κινητό και επικοινωνούσε με ανθρώπους έξω από αυτό. Ωστόσο λίγο καιρό μετά ο Ατζούν Ιλιτζαλί έδωσε συνέντευξη σε εκπομπή της Τουρκίας και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο «Survivor All Star» και στην αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως δεν βρέθηκαν στοιχεία επικοινωνίας της Κατερίνας Δαλάκα όταν ερευνήθηκε το τηλέφωνο το οποίο τα δυο κορίτσια φέρεται να χρησιμοποίησαν.