Η απάντηση του τύπου που τα ηχητικά του έχουν γίνει viral στο TikTok: «Πολλές από εσάς ακόμα χοροπηδάτε» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η απάντηση του τύπου που τα ηχητικά του έχουν γίνει viral στο TikTok: «Πολλές από εσάς ακόμα χοροπηδάτε» (vid)
Τι φέρεται να απαντά ο άνδρας που σε λίγες ώρες έγινε γνωστός στα social media για τα πολλά, συνεχόμενα ηχητικά μηνύματα που έστειλε σε εκατοντάδες γυναίκες.

Τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει viral ένας χρήστης των social media, ο οποίος έχει στείλει ηχητικά μηνύματα σε πάρα πολλές γυναίκες, λέγοντας ακριβώς τα ίδια.

Συγκεκριμένα, ξεκίνησαν κάποιες από αυτές να δημοσιοποιούν τα ηχητικά του, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν κι άλλες και πλέον αυτός ο άνδρας έχει γίνει γνωστός σε όλη την Ελλάδα και τα μηνύματά του «παίζουν» σε όλα τα social media.

@marychellyn κώστας, γιάννης, χρήστος, πέτρος αχαα φώναξε μου τον γιώργο βαιμπς #greekaesthetic ♬ original sound - mary 💕🍷

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έχουν αναρτήσει οι κοπέλες που έχουν δεχθεί τα μηνύματα, συνήθως ξεκινούσε με ως εξής: «Καλησπέρα, κατ’ αρχάς να σου πω ότι ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι. Δόξα τω Θεώ μια χαρά παιδί είμαι, ανθρώπινα και μόνο σου έστειλα. Απλά, προσπάθησα να σε κάνω add στο Facebook και δεν μπόρεσα.Σου είναι εύκολο να με κάνεις εσύ; Και μην αγχώνεσαι δεν πρόκειται να σε ενοχλήσω. Και αυτά στα λέω γιατί σε αυτό το ρημάδι εδώ μέσα θα έχεις δει πολλά, όπως και εγώ. Αν δεν θέλεις, αλίμονο. Απλά μου το λες και το σέβομαι».

@vickieskorda Και στο μεσσεντζερ 😯 #fyp #stavrosgewrgas ♬ πρωτότυπος ήχος - vickie_skordá

Παράλληλα σε επόμενα μηνύματά του υποστήριζε ότι είχε μια μεγάλη σχέση με μια ηθοποιό γνωστών ελληνικών σειρών του παρελθόντος.

Μάλιστα, σε αρκετές γυναίκες φέρεται να έστελνε από το 2017, σε άλλες από το 2018 και να επιμένει μέχρι και σήμερα.

@zan_agency Ο Σταυρος ο μερακλης😂😂 #Stavros #Σταυρος #iamzan #foryou #funnyvideos #funnymoments #κλαιω😂 ♬ πρωτότυπος ήχος - Iam Zan

Σε κάποιες περιπτώσεις όπου δεν έπαιρνε καμία απάντηση από τις γυναίκες ή του έλεγαν πως δεν ενδιαφέρονται, στην συνέχεια το μήνυμά του δεν ήταν και τόσο... κόσμιο.

@antrasstigmh Το συγκεκριμένο το λάτρεψα #antrasstigmh##stavros ♬ πρωτότυπος ήχος - antrasstigmi

Αφού δημιουργήθηκε ντόρος με όλο αυτό και τα μηνύματα αλλά και τα ηχητικά του έχουν γίνει viral, τα προφίλ του «κατέβηκαν», αφού όπως ήταν αναμενόμενο, αρκετοί προσπάθησαν να μάθουν ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος.

Όμως, σε ένα προφίλ στο Tik Tok που φέρεται να του ανήκει, αφού έχει το όνομά του, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται από κάπου ότι είναι δικό του, έχει δημοσιευθεί μια απάντησή γύρω από αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η μοναδική ανάρτηση στο συγκεκριμένο προφίλ.

H απάντηση του «γύπα» του TikTok

Στην απάντηση που φέρεται να είναι δική του αναφέρει: «Σας ευχαριστώ όλες γι' αυτή την απρόσμενη φήμη που μου δώσατε απλόχερα. Από χθες το βράδυ έχουν πάρει φωτιά τα μηνύματά μου σε Facebook και Instagram. Είμαι ένας άνθρωπος που θαυμάζω το γυναικείο φύλο. Για μεγάλο διάστημα έψαχνα να βρω μια γυναίκα να αντικαταστήσει την μεγάλη μου σχέση. Δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Παρ' όλα αυτά ευχαριστώ που με κάνατε να γελάσω και σήμερα. Ξέρω πως πολλές από έσας από το 2018 μέχρι σήμερα ακόμα χοροπηδάτε, αλλά θα τα ξαναπούμε αργά ή σύντομα».

@stavros_gewrgas Συνεχίστε τα βλέπω όλα..! #stavrosgewrgas #7xroniasxesi #vasilikoaggelh #tiktokgreece ♬ Hurts So Good - Astrid S