Survivor All Star: Αποβλήθηκαν Ασημίνα και Δαλάκα για το κινητό (vid)

Newsroom
Survivor All Star: Αποβλήθηκαν Ασημίνα και Δαλάκα για το κινητό (vid)
Τα λεγόμενα του Νίκου Μπάρτζη στο συμβούλιο του Survivor All Star επιβεβαιώθηκαν και οι Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κατερίνα Δαλάκα αποβλήθηκαν από το παιχνίδι.

Ο Νίκος Μπάρτζης πυροδότησε «βόμβα» μεγατόνων στο Survivor All Star όταν αποκάλυψε στο συμβούλιο του νησιού ότι έπιασε μια παίκτρια με κινητό. Ο παίκτης των Διάσημων έπειτα από πιέσεις των υπολοίπων, είπε ότι η παίκτρια που είδε με το κινητό ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία είχε χαθεί στο δάσος με την Κατερίνα Δαλάκα.

Ακολούθησε πανικός στο συμβούλιο με τους περισσότερους παίκτες να ξεσπούν και να σηκώνονται να φεύγουν λέγοντας ότι το παιχνίδι δεν παίζεται επί ίσοις όροις,.

Η παραγωγή αποφάσισε για την πορεία της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα στο Survivor και πραγματοποιήθηκε έκτακτο συμβούλιο για όλες τις εξελίξεις. Οι άνθρωποι της παραγωγής επιβεβαίωσαν τα λεγόμενα του Μπάρτζη, ότι οι δύο παίκτριες ήρθαν σε επαφή με έναν άνθρωπο στην ζούγκλα που τους έδωσε κινητό.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός έγινε έρευνα από την παραγωγή και το πόρισμα ήταν το εξής: «Μετά από την μαρτυρία του Νίκου, μιλήσαμε με αρκετό κόσμο. Ήμασταν υποχρεωμένοι γιατί αυτή η κατηγορία είναι πολύ σοβαρή κι έχει γίνει μια συμφωνία ανάμεσα σε όλους μας, ότι τέτοιου τύπου κατηγορίες θα πρέπει να ελέγχονται για να μπορούμε να ξέρουμε αν ο ισχυρισμός του Νίκου αυτήν την στιγμή ή οποιουδήποτε άλλου, είναι αληθής ή όχι. Είναι μια κατηγορία, που μπορεί να οδηγήσει παίκτες εκτός παιχνιδιού» είπε αρχικά ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Δεν το αφήσαμε έτσι φυσικά. Έπειτα από έρευνα που κάναμε κι ήρθαμε σε επαφή με αρκετά άτομα, είμαι στην θέση να σας πω ότι ο ισχυρισμός του Νίκου Μπάρτζη επιβεβαιώθηκε. Βρήκαμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος έκανε αυτήν την κίνηση κι έδωσε το κινητό του στην Ασημίνα και στην Κατερίνα. Αφού επιβεβαιώθηκε, πήραμε την απόφασή μας κι όπως είδατε η Ασημίνα κι η Κατερίνα είναι πλέον εκτός Survivor», πρόσθεσε.