Αντιδράσεις στην ΕΡΤ για τον οδηγό του γερανού της ΕΛ.ΑΣ: «Είναι ποτέ δυνατόν να πατάς γκάζι;» (vid)

Newsroom
Αντιδράσεις στην ΕΡΤ για τον οδηγό του γερανού της ΕΛ.ΑΣ: «Είναι ποτέ δυνατόν να πατάς γκάζι;» (vid)
Η Χριστίνα Βίδου εξέφρασε τις ενστάσεις της για τις δικαιολογίες που ακούστηκαν σχετικά με το video με τον γερανό της ΕΛ.ΑΣ.

Από χθες το απόγευμα, έχει προκληθεί μεγάλος ντόρος με τα videos που έχουν κυκλοφορήσει με τον γερανό της ΕΛ.ΑΣ που πατάει γκάζι για να αποφύγει δύο κάδους που είχαν βάλει διαδηλωτές στο κέντρο της Αθήνας, κατά την διάρκεια της χθεσινής συγκέντρωσης για την τραγωδία των Τεμπών.

Οι εικόνες και η στάση του οδηγού, προκάλεσαν την αντίδραση της Χριστίνας Βίδου, στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, η οποία βλέποντας ξανά τι έγινε, σχολίασε...

«Εγώ θα μείνω στην ταχύτητα και στην αντίδραση του οδηγού. Κοιτάξτε τον κόσμο και με τι ταχύτητα περνάει. Ότι και να ένιωσε, ένιωσε απειλή; Το δέχομαι. Θεώρησε οτι πάνε να τον περικυκλώσουν; Το δέχομαι, εκείνη τη στιγμή μπορεί να κάνει το μυαλό σου χίλιες δύο σκέψεις. Είναι ποτέ δυνατόν να πατάς γκάζι, με τέτοια ταχύτητα, σε τόσο κοντινή απόσταση να υπάρχει κόσμος. Τι σημαίνει πάνε με περικυκλώσουν όταν είσαι σε ένα τέτοιο όχημα», είπε χαρακτηριστικά.