Το απίστευτο σπριντ αστυνομικού ώστε να προλάβει εγκληματία (vid)

Newsroom
 Το απίστευτο σπριντ αστυνομικού ώστε να προλάβει εγκληματία (vid)
Η μοναδική στιγμή που αστυνομικός εμφανίζεται να αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα, ώστε να προλάβει εγκληματία, έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ένας ταχύτατος αστυνομικός που έτρεξε πίσω από έναν ύποπτο που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι, κατάφερε να τον πιάσει, και έχει γίνει viral για τον απίστευτο ρυθμό του. Ο αστυνομικός της Gold Coast πλησίασε έναν ύποπτο άνδρα που επέβαινε σε σκούτερ στις 17 Φεβρουαρίου, προτού απομακρυνθεί με ταχύτητα.

Τότε ο αστυνομικός ξεκίνησε μια μοναδική καταδίωξη, καθώς άρχισε να τρέχει με απίστευτο ρυθμό, ώστε να πιάσει τον δράστη. Καθώς ο ύποπτος διέφυγε με ένα ηλεκτρικό πατίνι, η δουλειά του αστυνομικού έγινε ακόμη πιο δύσκολη. Στη συνέχεια, ένας πολίτης κατάφερε να ρίξει τον φερόμενο ως εγκληματία από το πατίνι, δίνοντας τέλος στη δραματική καταδίωξη.

Ο γρήγορος αξιωματικός τράβηξε την προσοχή, αφού η αστυνομία του Κουίνσλαντ χρησιμοποίησε το υλικό για να επισημάνει την πρόσφατη έξαρση της εγκληματικότητας στο CBD της πόλης. Η αύξηση της εγκληματικότητας οδήγησε την τοπική αστυνομία να αυξήσει τις περιπολίες της για τη μείωση της δημόσιας αταξίας και των παραβάσεων στους δρόμους στο CBD.

Στον 39χρονο άνδρα που επέβαινε στο σκούτερ απαγγέλθηκαν κατηγορίες για πολλαπλά αδικήματα, μεταξύ των οποίων μία κατηγορία για κλοπή, πλαστογράφηση νομικού εγγράφου, παράκαμψη εισιτηρίου και παρεμπόδιση της αστυνομίας.