Τραγωδία στα Τέμπη: Καταγγελία ότι την ώρα του δυστυχήματος ακούγονταν τραγούδια μέσα από το σταθμαρχείο (vid)

Newsroom
Τραγωδία στα Τέμπη: Καταγγελία ότι την ώρα του δυστυχήματος ακούγονταν τραγούδια μέσα από το σταθμαρχείο (vid)
Ο δικηγόρος του μοναδικού επιβάτη που επέζησε από το δεύτερο βαγόνι καταγγέλλει ότι την ώρα της τραγωδίας ακούγονταν μουσική μέσα από το σταθμαρχείο.

Μια σοβαρή καταγγελία έχει κάνει ο δικηγόρος του μοναδικού επιζήσαντα από το δεύτερο βαγόνι του επιβατικού τρένου που συγκρούστηκε με το εμπορικό στα Τέμπη και οδήγησε στην τραγωδία με τους δεκάδες νεκρούς.

Ο δικηγόρος Γιώργος Μπαρτζώκης όπως αποκάλυψε, σύμφωνα με πληροφορία που του ήρθε από κατοίκους της περιοχής ΟΣΕ Λάρισας, «την ώρα που έγινε το ατύχημα ακούγονταν τραγούδια και χαρές από το σταθμαρχείο της Λάρισας. Μετά που αναχώρησε το τρένο, μόλις έφυγε από την περιοχή δικαιοδοσίας του σταθμάρχη, άρχισαν οι μουσικές. Φαίνονταν ότι ήταν σε εύθυμη κατάσταση». Είπε επίσης, ότι στον χώρο του σταθμαρχείου την ώρα της τραγωδίας ήταν πολλά άτομα, που θα κληθούν να καταθέσουν.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο ο πελάτης του σώθηκε καθώς καθόταν στις τελευταίες θέσεις του δεύτερου βαγονιού. «Σώθηκε γιατί καθόταν στις τελευταίες θέσεις. Απεγκλωβίστηκε από το 20χρονο παιδί που έσπασε το τζάμι. Λέει είχαν σφηνώσει οι πόρτες, έσπασαν το τζάμι και πήδηξε από μεγάλο ύψος. Ήταν σαν γκρεμός εκεί. Δίπλα ακριβώς είναι ο περιφερειακός δρόμος της εθνικής οδού».