Τουριστικό γραφείο «κρέμασε» μαθητές Λυκείου στη Φλώρινα που χάνουν την 5ημερη: Τους πήραν 22.000 ευρώ

Newsroom
Τουριστικό γραφείο «κρέμασε» μαθητές Λυκείου στη Φλώρινα που χάνουν την 5ημερη: Τους πήραν 22.000 ευρώ
Σοκαρισμένοι είναι οι μαθητές Λυκείου στη Φλώρινα, καθώς τουριστικό γραφείο φαίνεται πως τους εξαπάτησε, αποσπώντας τους 22.000 ευρώ.

Την πενταήμερη εκδρομή τους στην Κρήτη φαίνεται πως χάνουν περίπου 50 μαθητές της Γ’ Λυκείου του τοπικού ΓΕΛ του Αμύνταιου, καθώς το τουριστικό γραφείο της Φλώρινας στο οποίος απευθύνθηκαν τους «κρέμασε».

Σύμφωνα με το kozanimedia, το εν λόγω γραφείο εισέπραξε ήδη το ποσό των 22.000 ευρώ από τα παιδιά, αλλά επικαλέστηκε αδυναμία εξεύρεσης αεροπορικών εισιτηρίων. Πλέον, η εκδρομή των παιδιών είναι στον «αέρα», με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς να κινούνται νομικά κατά του συγκεκριμένου πρακτορείου της Φλώρινας.

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του ΓΕΛ Αμυνταίου, η ιδιοκτησία του εν λόγω τουριστικού γραφείου αρνείται μέχρι και το απόγευμα της Πέμπτης (02/03) να τους επιστρέψει το σύνολο του ποσού, παρά μόνο 6.000 από τις 22.000 ευρώ.

Οι ίδιοι έχουν έρθει σε συμφωνία με άλλο, γνωστό τουριστικό γραφείο της Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο, έστω και την τελευταία στιγμή, δέχεται να οργανώσει την εκδρομή, αλλά ζητά και το ανάλογο χρηματικό ποσό.