vivo X90 Pro 5G: Στα χέρια σου η Επαναστατική Τεχνολογία Επαγγελματικής Απεικόνισης σε Νυχτερινά Video 4K

Newsroom
vivo X90 Pro 5G: Στα χέρια σου η Επαναστατική Τεχνολογία Επαγγελματικής Απεικόνισης σε Νυχτερινά Video 4K
Η vivo σε συνεργασία με την ZEISS ρίχνει στην αγορά τo νέο Flagship Smartphone vivo X90 Pro 5G, για επαγγελματικές λήψεις και με διάθεση διπλού chip, για ασυναγώνιστες εμπειρίες προβολής και gaming.

Η vivo κινείται σε πολύ επιθετικούς ρυθμούς το τελευταίο διάστημα και δείχνει πως ήρθε για να μείνει. Από την Τρίτη 7 Μαρτίου, διαθέτει και στα καταστήματα της χώρα μας τη νέα της ναυαρχίδα, το vivo X90 Pro 5G, μια συσκευή που είναι πολλά παραπάνω από ένα απλό smartphone, προσφέροντας high-end σχεδιασμό και φωτογραφικές επιδόσεις από άλλο πλανήτη ακόμη και στις δύσκολες συνθήκες της νύχτας.

...

Φωτογραφίες και video επαγγελματικού επιπέδου

Τα σύγχρονα smartphones υπόσχονται υψηλές επιδόσεις και το vivo X90 Pro 5G έρχεται να δώσει πολλά παραπάνω. Με το T-Coating για καθαρές εικόνες από κάθε κάμερα και τα οπτικά μέρη Zeiss, οι λήψεις σας θα είναι πιο καθαρές από ποτέ.

Ο κεντρικός αισθητήρας είναι 50MP Zeiss 1-inch (ο μεγαλύτερος της αγοράς) με διάφραγμα f/1.75 (για έως και 43% περισσότερη λήψη φωτός) και οπτικό σταθεροποιητή, ενώ για τη φωτογραφία και το video συνεργάζεται με έναν δεύτερο υπερ-ευρυγώνιο 12MP και έναν ακόμη πορτρέτου 50MP.

Τα αποτελέσματα που προσφέρει είναι εντυπωσιακά με τα videos να φτάνουν έως και τα επίπεδα του 8Κ. Ειδικά τη νύχτα, μπορεί να καταγράφει 4K Ultra-Sensing και 4K HDR (με ιδανική αντιστοίχιση τόνου) και σε συνδυασμό με τον αλγόριθμο παρεμβολής πλαισίου του θα φέρει μέσα στο κάδρο σας όση περισσότερη πληροφορία χρειάζεται ένα τέλειο αποτέλεσμα. Και με όλο το hardware και software, οι λήψεις σας ακόμη και το βράδυ θα γίνουν πιο… φωτεινές από ποτέ και θα φτάνουν τα επίπεδα επαγγελματία.

Ειδικά για τους λάτρεις του νυχτερινού ουρανού, το Handheld Astro θα καταγράψει τέλεια την ομορφιά του έναστρου ουρανού, χωρίς καν να χρειάζεται να έχετε στην κατοχή σας ένα τρίποδο. Με το Super Moon, δε, μπορείτε να τραβήξετε καλλιτεχνικές εικόνες του φεγγαριού και να αποτυπώσετε στην εικόνα και την οθόνη σας την παραμικρή λεπτομέρεια.

Επιδόσεις Απόλυτης Ναυαρχίδας

...

Επειδή όμως μόνο του ένα σετ φακών δεν φέρνει το τέλειο αποτέλεσμα, χρειάζεται και το κατάλληλο hardware επιπέδου ναυαρχίδας. Το vivo X90 Pro 5G φέρει στην «καρδιά» του τον Mediatek Dimensity 9200 με chip απεικόνισης vivo δεύτερης γενιάς που βελτιώνει την εικόνα και τα γραφικά, αφού δύο ξεχωριστές μονάδες επεξεργασίας φροντίζουν να δημιουργούν το τέλειο αποτέλεσμα.

Τα επί μέρους χαρακτηριστικά προσφέρουν στη CPU επιδόσεις 12% υψηλότερες από ανταγωνιστικά μοντέλα, 25% μικρότερη χρήση μπαταρίας, ενώ και στη GPU οι επιδόσεις είναι στο +32% και η κατανάλωση μπαταρίας στο -41%. Σε συνδυασμό με το vivo V2 Chip, μάλιστα, βελτιώνεται τόσο η εμπειρία προβολής που δεν κουράζει τα μάτια, ενώ εκτοξεύονται και οι επιδόσεις στα games.

Για όσους χρησιμοποιούν και το τηλέφωνό τους αρκετές ώρες, ξέρουν πόσο σημαντικό είναι να προστατεύονται και τα μάτια τους κατάλληλα, κάτι που το SoC της συσκευής κάνει στο ακέραιο, μειώνοντας σε πραγματικό χρόνο το ποσοστό μπλε φωτός. Ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το φως σε 16.000 επίπεδα και να εκμεταλλευτεί το νέο φωταυγές υλικό Q9. Και για την πιο ομαλή ροή της εικόνας, το vivo X90 Pro 5G προσφέρει ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, υποστηρίζει 1.07 δισεκατομμύριο χρώματα, φωτεινότητα 1300 nits και πιστοποίηση HDR10.

Μπαταρία για κάθε ώρα

...

H μπαταρία του vivo X90 Pro 5G έχει χωρητικότητα 4870mAh, αλλά αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι. Η εταιρεία προσφέρει υψηλής αποδοτικότητας φόρτιση σε 2 διαφορετικές λειτουργίες. Στην ταχεία λειτουργία, μπορείτε να το φορτίσετε στο 100% σε μόλις 26,7 λεπτά, ενώ στην ισορροπημένη λειτουργία σε 29,5 λεπτά. Ακόμη, η συσκευή υποστηρίζει και ασύρματη φόρτιση FlashCharge 50W.

Gaming παντού και πάντα

Επειδή το gaming είναι μία από τις πιο απαιτητικές λειτουργίες, το vivo X90 Pro 5G είναι εδώ για να καλύψει και αυτές τις ανάγκες. Προσφέρει στους gamers Dual Stereo ηχεία (για περισσότερο βάθος στο ηχητικό πεδίο), τριπλό μικρόφωνο με κατευθυντική ηχογράφηση και δόνηση τεσσάρων διαστάσεων για να καταλαβαίνετε από που έρχεται κάθε εφέ.

...

Το vivo X90 Pro 5G κερδίζει τις εντυπώσεις από το πρώτο βλέμμα. Ο Skyline σχεδιασμός τους με το ειδικό δέρμα, το μεγάλο πλαίσιο κάμερας με τους εντυπωσιακούς φακούς και η μεγάλη οθόνη θα σας κερδίσουν με το που θα το πιάσετε στα χέρια σας. Αν, τώρα, ψάξετε και βαθύτερα θα μπορέσετε να απολαύσετε τις πολλές δυνατότητες του Dimensity 9200, του vivo V2 Chip, των 3 καμερών και της selfie camera (32MP), αλλά και όλες τις σύγχρονες λειτουργίες και πρωτόκολλα επικοινωνίας.