Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Συλλυπητήριο μήνυμα Ερντογάν σε Κ. Σακελλαροπούλου και Κυρ. Μητσοτάκη για το δυστύχημα

Newsroom
Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Συλλυπητήριο μήνυμα Ερντογάν σε Κ. Σακελλαροπούλου και Κυρ. Μητσοτάκη για το δυστύχημα
Ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έστειλε συλλυπητήριο μήνυμα στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφορικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έστειλε συλλυπητήριο μήνυμα σχετικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα που έγινε στα Τέμπη, στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπως γνωστοποιεί η τουρκική πρεσβεία στην Ελλάδα, ο Πρόεδρος Ερντογάν στο μήνυμα του εξέφρασε τη βαθιά λύπη του σχετικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα, μετέφερε τα συλλυπητήρια του για όσους έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα και ευχήθηκε καλή ανάρρωση στους τραυματίες.

Επίσης, σε άλλη ανάρτηση παραθέτει την ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών για το σιδηροδρομικό δυστύχημα. «Με θλίψη πληροφορήθηκαμε το δυστύχημα με τη σύγκρουση τρένων που συνέβη χθες τη νύχτα στη γείτονα μας Ελλάδα, κατά το οποίο αρκετοί άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και άλλοι τραυματίστηκαν. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στους οικείους όσων έχασαν την ζωή τους σε αυτό το τραγικό δυστύχημα, στον ελληνικό λαό και στην ελληνική κυβέρνηση και ευχόμαστε καλή ανάρρωση στους τραυματίες».