Το Gazzetta στα διαστημικά γραφεία του PlayStation στη Μαδρίτη (vid)

Παύλος Παπαπαύλου
Το Gazzetta στα διαστημικά γραφεία του PlayStation στη Μαδρίτη (vid)
Μια σύντομη βόλτα από την Ισπανία για PSVR2, DualSense Edge και άλλα.

Το Gazzetta ταξίδεψε στη Μαδρίτη για να γνωρίσει από κοντά τα νέα γραφεία του PlayStation.

Η ιαπωνική εταιρεία έκανε πρόσφατα ανακαίνιση στο τοπικό γραφείο και κάλεσε μικρό αριθμό δημοσιογράφων από χώρες που έχει υπό την ευθύνη του.

Η Ελλάδα είναι μέσα σε αυτές και έτσι ξεκινήσαμε με σκοπό να δούμε τι αλλαγές έχουν γίνει, αλλά και να μάθουμε περισσότερα για το PlayStation VR2, το DualSense Edge, αλλά και τα υπόλοιπα προϊόντα που έχει στα σχέδιά της για κυκλοφορία η Sony.

Τα γραφεία υποδέχονται τους καλεσμένους με μία εκπληκτική βιβλιοθήκη που περιλαμβάνει όλους τους σταθμούς της Sony στην αγορά του gaming, ενώ έχουν και τρία εντυπωσιακά αγάλματα από δημοφιλή franchises του PlayStation.

Κυρίαρχος στην είσοδο είναι ο Kratos από το God of War, ενώ σε διάφορα σημεία του χώρου συναντήσαμε ακόμη την Aloy του Horizon, τους Ratchet & Clank από το ομώνυμο παιχνίδι και το αξιαγάπητο ρομποτάκι των Astrobot games.

Στο τέλος της ημέρας είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε μια συζήτηση με την επικεφαλής του τμήματος marketing για την Sony Interactive Entertainment Ισπανίας, Cristina Infante, η οποία και δήλωσε ικανοποιημένη από τη νέα σελίδα του PS5 και τόνισε για άλλη μια φορά το πόσο εύκολο θα είναι από εδώ και στο εξής να βρει κανείς κονσόλα στα ράφια καταστημάτων.

Σε ό,τι αφορά το DualSense Edge, μας σημείωσε πως στόχος του PlayStation είναι να προσφέρει επιλογές στους gamers, κοιτώντας και αρκετά θερμά το χώρο των eSports.

Τέλος, για τις μελλοντικές κυκλοφορίες, προφανώς δεν μπόρεσε να μας πει κάτι παραπάνω από αυτά που έχουν ανακοινωθεί και ανανέωσε το ραντεβού με τους gamers για όσα έρχονται φέτος, όπως τους τίτλους του PlayStation VR2 και τα παιχνίδια του PS5 όπως το Marvel’s Spider-Man 2.

@4timesp Ταξίδεψα στη Μαδρίτη καλεσμένος του @PlayStation να δω τα νέα γραφεία της εταιρείας στην Ισπανία. Το αποτέλεσμα δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια, δείτε ένα απόσπασμα και αναμείνατε αναλυτικό ρεπορτάζ την Παρασκευή 03/03 στο #GameR1 της #COSMOTETV. With music from Bensound.com #gaming #tiktokgaming #TiktokGreece #videogames #PlayStationGR #PlayStationES #PS4 #PS5 #4theplayers #pavlospapapavlou ♬ Fashion show sound that enhances the model!(221809) - UNchan