Φήμες αναφέρουν πως η Apple θα ενισχύσει τα iPhone 15 Pro με ταχύτερη και περισσότερη RAM

Παύλος Παπαπαύλου
Φήμες αναφέρουν πως η Apple θα ενισχύσει τα iPhone 15 Pro με ταχύτερη και περισσότερη RAM
Επένδυση στον τομέα της μνήμης θα κάνει η αμερικανική εταιρεία.

Είναι πολύ νωρίς για να έχουμε από τώρα εξελίξεις για τα iPhone 15, αλλά φαίνεται πως κάποιες πρώτες φήμες άρχισαν να εμφανίζονται επίσημα τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται και γράφονται σε εξειδικευμένα ΜΜΕ του εξωτερικού, πρόθεση της αμερικανικής εταιρείας είναι να εφοδιάσει με ταχύτερη RAM τα νέα μοντέλα.

Συγκεκριμένα, το iPhone 15 Pro θα έχει 8GB RAM αντί για τα 6GB RAM του iPhone 14 Pro.

Σε ό,τι αφορά τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus, η Apple εκτιμάται πως δεν θα αυξήσει τη μνήμη αλλά την ταχύτητά της, πηγαίνοντας σε μια πρόταση LPDDR5 RAM.

H κίνηση αυτή της Apple θα έρθει για να ενισχύσει κυρίως το χαρακτήρα multitasking του iPhone και θα επιτρέπει σε περισσότερες εφαρμογές να «τρέχουν» στο παρασκήνιο χωρίς να ζορίζουν τη συσκευή.

Παράλληλα, φαίνεται πως η εταιρεία θέλει να ενισχύσει τις επιδόσεις του τηλεφώνου και να αυξήσει την ταχύτητα με την οποία ολοκληρώνει όλες τις λειτουργίες και τις εντολές που του δίνει ο χρήστης.

Μένει να δούμε ποια από τα παραπάνω θα καταλήξουν βέβαια στο τελικό προϊόν, καθώς πολλές φορές έχουμε δει περιπτώσεις εικασιών να μένουν απλά στα χαρτιά.