PlayStation VR2: Η νέα κάσκα εικονικής πραγματικότητας είναι εδώ (vid)

Παύλος Παπαπαύλου
PlayStation VR2: Η νέα κάσκα εικονικής πραγματικότητας είναι εδώ (vid)
Η Sony ρίχνει από σήμερα στην αγορά το νέο της VR headset.

To PlayStation μπαίνει σήμερα στη νέα εποχή του VR με το PlayStation VR2.

Το νέο headset εικονικής πραγματικότητας κυκλοφορεί πλέον για το PS5 και έρχεται με σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με το παρελθόν.

Το PS VR2 είναι διαθέσιμο σε όλες τις αγορές του πλανήτη από τα €599,99 και παρέχει στο πακέτο αγοράς την κάσκα, τα δύο χειριστήρια, ένα σετ ακουστικών και όλα τα σχετικά καλώδια φόρτισης και σύνδεσης.

Οι σημαντικές αλλαγές που φέρνει στο gameplay είναι πολλές και κυρίως στηρίζονται στα όσα έχουμε ήδη δει στη νέα εποχή του gaming.

Οι φακοί του είναι HDR OLED με ανάλυση 2000x2040 pixels για κάθε μάτι, ενώ η κάσκα και τα χειριστήρια υποστηρίζουν ανίχνευση κίνησης και μηχανισμό δονήσεων.

Οι κάμερες στο εσωτερικό της κάσκας καταγράφουν την κίνηση του ματιού σας για να στοχεύετε ακόμη καλύτερα, ενώ οι κάμερες στο εξωτερικό καταγράφουν το χώρο και το που βρίσκονται τα controllers μπροστά σας.

Το PS VR2 υποστηρίζει δύο modes, το VR mode με όλα τα σχετικά games και το Cinematic Mode, όπου μπορείτε να απολαύσετε «παραδοσιακό» περιεχόμενο όπως ταινίες και σειρές, αλλά και παιχνίδια του PS5 σε μια εικονική οθόνη που έρχεται κοντά στο πρόσωπό σας σε αρκετά μεγάλο μέγεθος και υποστηρίζοντας έως και 120Hz frame rate!

Σε ό,τι αφορά τα παιχνίδια, τώρα, το PS VR2 θα κυκλοφορήσει με μια πολύ μεγάλη γκάμα και πέραν της ίδιας της Sony, θα στηριχθεί και από πολλές τρίτες εταιρείες.

Μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα τους τίτλους που θα κυκλοφορήσουν είτε από σήμερα, είτε μέσα στις επόμενες ημέρες.

PSVR2