Ο Μικρούτσικος μίλησε με τον Δάντη: «Ήταν έξαλλος, απείλησε με εξώδικα και εισαγγελέα το Survivor αν δεν του έδιναν την Ασημίνα (vid)

Newsroom
Ο Μικρούτσικος μίλησε με τον Δάντη: «Ήταν έξαλλος, απείλησε με εξώδικα και εισαγγελέα το Survivor αν δεν του έδιναν την Ασημίνα (vid)
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε την συνομιλία που είχε με τον Χρήστο Δάντη και τις ενέργειες που σκοπεύει να κάνει ο τραγουδιστής κατά του Survivor για την στάση απέναντι στην Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Επεισοδιακά εκτυλίσσεται το Survivor All Star καθώς η αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε ντόμινο εξελίξεων.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά την διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα» αποκάλυψε ότι δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον Χρήστο Δάντη, ο οποίος του είπε ότι τόσο αυτός όσο και η σύντροφός του Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι έτοιμοι να κάνουν μια σειρά κινήσεων κατά της παραγωγής του Survivor.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο Χρήστος Δάντης είναι έξαλλος διότι μετά την αποβολή της Ασημίνας από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, την είχαν κλεισμένη σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με κάποιον μέσα να την φυλάει, χωρίς να της επιτρέπουν να μιλήσει τηλεφωνικά με κανέναν δικό της άνθρωπο.

Μάλιστα, αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει την επωνυμία του, απειλώντας ότι θα τους στείλει εξώδικα και πως θα πήγαινε σε εισαγγελέα διότι αυτό που έκαναν στην Ασημίνα ήταν καταπάτηση δικαιωμάτων. Έτσι κατάφερε να μιλήσει μαζί της δύο ώρες.

Τέλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε ότι ο Χρήστος Δάντης έχει βρει δικηγόρο και θα προχωρήσει σε μήνυση όχι κατά του ΣΚΑΪ, αλλά κατά της παραγωγής και του Ατζούν Ιλιτζαλί. Αυτό πάντως, ίσως θέσει σε κίνδυνο τα χρήματα που έχει συμφωνήσει η Ασημίνα να πάρει από το Survivor.

Tips by Markos: Sushi και 3 δυνατά tips για φαγητό-διαμονή στην Αράχωβα!