Ο Δάντης θα ζητήσει άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τον ίδιο και τους συγγενείς της Ασημίνας (vid)

Newsroom
Ο Δάντης θα ζητήσει άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τον ίδιο και τους συγγενείς της Ασημίνας (vid)
Ο Χρήστος Δάντης έσπευσε να στηρίξει την σύντροφό του Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την αποβολή της από το Survivor All Star.

Ο Χρήστος Δάντης στηρίζει την Ασημίνα Χατζηανδρέου και αναμένεται να προχωρήσει σε δραστικά μέτρα, καθώς υπήρξε μια έντονη φημολογία ότι η πρώην πλέον παίκτρια του Survivor All Star μιλούσε μαζί του στον κινητό με το οποίο την έπιασαν στο δάσος του Άγιου Δομίνικου μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Super Κατερίνα» του ALPHA, ο Χρήστος Δάντης σκοπεύει να ζητήσει άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τον ίδιο και τους συγγενείς της Ασημίνας Χατζηανδρέου μετά τις κατηγορίες του Νίκου Μπάρτζη.

O Νίκος Μπάρτζης κατήγγειλε πως η Ασημίνα με την Κατερίνα έκαναν συνδιαλλαγές με ντόπιο και χρησιμοποιούσαν κινητό, με αποτέλεσμα η παραγωγή να τις θέσει εκτός παιχνιδιού αφότου επιβεβαίωσε την πληροφορία.

Όταν ξέσπασε το θέμα, ο τραγουδιστής έστειλε ένα μήνυμα στήριξης στην Ασημίνα Χατζηανδρέου. «Πιστεύω σε σένα και στην ψυχή σου που κάνει για Διακόσιους!», ανέφερε σε κάποιο από τα stories του στο Instagram. «Πιστεύω μόνο σε σένα και κανέναν άλλο. Καλή επιστροφή.. Σε περιμένουμε!» έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Dantis