O Lewis Capaldi για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Newsroom
O Lewis Capaldi για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
Για πρώτη φορά η Αθήνα συμπεριλαμβάνεται στα μεγαλύτερα headline shows του Lewis Capaldi

H Σκωτσέζικη φωνή ενός ωμού πάθους και μιας ακατέργαστης τελειότητας στις 16 Σεπτεμβρίου στο Terra Vibe.
Μια από τις ελάχιστες φορές που έχουμε την τύχη να μας επισκεφτεί ένας τόσο ταλαντούχος καλλιτέχνης στο απόγειο της διεθνούς καριέρας του και μάλιστα την στιγμή που οι συναυλίες-σταθμοί της φετινής παγκόσμιας περιοδείας του έγιναν sold οut σε χρόνο ρεκόρ, μέσα σε δευτερόλεπτα!

Γνωστός για τις έξυπνες και χιουμοριστικές ατάκες του, ο ίδιος δήλωσε για την ταχύτητα με την οποία «εξαφανίστηκαν» τα εισιτήρια της περιοδείας του αλλά και για την παράκληση του κοινού για επιπλέον ημερομηνίες: «Μακάρι πραγματικά να μπορούσα να σας δω όλους, αλλά είμαι απλώς ένας μικρός παχουλός άνθρωπος που πρέπει να προσπαθήσει να δει όσο το δυνατόν περισσότερους από εσάς σε ολόκληρο τον κόσμο».

Η εκκωφαντική απώλεια, το αναπάντητο παράπονο, η αιωρούμενη αναμονή και η βασανιστική ανάγκη να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε είναι η πρώτη ύλη που ενσαρκώνουν οι στίχοι του. Από την άλλη, οι μελωδίες των κομματιών του είναι εξαιρετικά ευφυείς, συμπληρωμένες με στίχους που διαπερνούν τη σφαίρα της αγάπης και του χαμού για να φτάσουν - την επόμενη μέρα - στην ώρα της κάθαρσης και της αποδοχής.

Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονικά: viva.gr & hunteragency.gr