Ο χειρότερος οικοδεσπότης: Παίκτης στο βρετανικό «Κάτι Ψήνεται» κάλεσε κόσμο σπίτι και ξέχασε να μαγειρέψει

Γιάννης Μπαϊρακτάρης
Ο χειρότερος οικοδεσπότης: Παίκτης στο βρετανικό «Κάτι Ψήνεται» κάλεσε κόσμο σπίτι και ξέχασε να μαγειρέψει
Ο Lee υποδέχθηκε τους συμπαίκτες του στην τραπεζαρία του σπιτιού του, όμως δεν είχε προλάβει να ετοιμάσει τίποτα.

Το «Κάτι Ψήνεται» αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Το φορμάτ της είναι αρκετά απλό, με έναν παίκτη να υποδέχεται άλλους τέσσερις κάθε εβδομάδα στο σπίτι του και να τους μαγειρεύει ένα μενού, το οποίο στη συνέχεια οι υπόλοιποι πρέπει να βαθμολογήσουν.

Όπως είναι λογικό, η συγκεκριμένη εκπομπή δεν αποτελεί ελληνική εφεύρεση, καθώς μεταδίδεται και σε άλλες χώρες του πλανήτη, ανάμεσά τους και η Αγγλία. Εκεί μάλιστα πριν από περίπου δύο χρόνια εμφανίστηκε ο χειρότερος παίκτης που έχουμε δει ποτέ.

Ο Βρετανός Lee κατάφερε να συγκεντρώσει τη χαμηλότερη βαθμολογία στην ιστορία της εκπομπής, με τους συμπαίκτες του να τον βαθμολογούν με 3, 3 και 1. Ίσως βέβαια να ήταν και επιεικής η συγκεκριμένη βαθμολογία, αφού ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου άφησε τους καλεσμένους του να περιμένουν στο σαλόνι, χωρίς να έχει ετοιμάσει το παραμικρό.

Τίποτα δεν πήγε σωστά σε εκείνο το επεισόδιο. Ο Lee ήταν αγενής με τους καλεσμένους του και αφού έφτασαν σπίτι του αποφάσισε να μπει στην κουζίνα και να ξεκινήσει να μαγειρεύει. Το ένα από τα δύο ορεκτικά δεν βγήκε ποτέ στο τραπέζι, το φαγητό που τους σέρβιρε μετά από αρκετή ώρα σχεδόν δεν τρωγόταν, αλλά παρόλα αυτά ο παίκτης έλεγε συνεχώς πως θα είναι ο νικητής της εβδομάδας. Μάλιστα, σκεφτόταν και το τι θα έκανε τα χρήματα που θα κέρδιζε.

Είναι τυχερός πάντως που οι καλεσμένοι του τον σεβάστηκαν και δεν σηκώθηκαν να φύγουν αμέσως από το σπίτι του με αυτή του τη συμπεριφορά.