Τα λεφτά που παίρνουν η Shakira και ο Bizarrap για κάθε play στο «diss» με τον Πικέ (vid)

Newsroom
Τα λεφτά που παίρνουν η Shakira και ο Bizarrap για κάθε play στο «diss» με τον Πικέ (vid)
Είναι αναμφίβολα ένα από τα τραγούδια της χρονιάς και δύσκολα θα ξεχαστεί, ειδικά λόγω των πολλών επιθέσεων στον πρώην σύντροφό της Ζεράρ Πικέ και τη νέα του κοπέλα Κλάρα Τσία.

Το τραγούδι της Σακίρα με τα... «καρφιά» για τον Ζεράρ Πικέ που την απάτησε έχει γίνει αντικείμενο συζήτητης ανά τον κόσμο, ενώ μετράει εκατομμύρια προβολές.

Μάλιστα, ο Πικέ δεν το άφησε αναπάντητο ανακοινώνοντας ως χορηγό της λίγκας του την Casio και πως θα πάει στο γήπεδο με... Twingo!

O ποδοσφαιριστής απάντησε με αυτόν τον τρόπο στην Κολομβιανή σούπερ σταρ η οποία μεταξύ άλλων τραγουδά: «Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio».

«Μια λύκαινα όπως εγώ δεν είναι για πρωτάρηδες...», αναφέρουν οι στίχοι σε άλλο σημείο. «Σου έπεφτα πολύ, για αυτό είσαι με κάποια ακριβώς όπως εσύ», λέει επίσης η Shakira.

Τα λεφτά που παίρνουν η Shakira και ο Bizarrap για κάθε play στο «diss»

Έτσι, έχουν περάσει κάτι περισσότερο από 24 ώρες από τότε που κυκλοφόρησε το «Music Sessions #53» του Bizarrap με τη Shakira και πλησιάζει τις 100 εκατομμύρια προβολές.

Με βάση τον αριθμό των προβολών, πόσα χρήματα κερδίζουν η Shakira και η Bizarrap για κάθε αναπαραγωγή στο Spotify ή στο YouTube; Η πύλη Digital Music News έκανε μια εκτίμηση.

Από το YouTube βγάζουν 0,00069$ ανά αναπαραγωγή, δηλαδή με βάση τις προβολές -που αγγίζουν τα 87.000.000- έχουν κερδίσει ήδη 60.000 δολάρια μόνο από την συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Από το Tidal 0,01284 $ ανά αναπαραγωγή. Η Apple χορηγεί 0,01 $ ανά ακρόαση, ενώ η Amazon 0,00402$.

Το Spotify πληρώνει μεταξύ $0,003 και $0,005 ανά αναπαραγωγή.