Το μήνυμα του Μασάτου για το νέο «Έτερος Εγώ»: «Το ερπετό ξεγλιστράει, το νου σας αλάνια» (vids)

Newsroom
Το μήνυμα του Μασάτου για το νέο «Έτερος Εγώ»: «Το ερπετό ξεγλιστράει, το νου σας αλάνια» (vids)
Ο τρίτος κύκλος, όπως και οι δύο προηγούμενοι κύκλοι, θα αποτελείται από 8 επεισόδια και το κάθε ένα θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23:00 στο Cosmote Cinema 1 HD.

H πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, με τους φανατικούς της σειράς να την περιμένουν πως και πως.

Η επιτυχημένη αστυνομική σειρά «Έτερος Εγώ» της Cosmote TV επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό καστ. Ο τρίτος κύκλος, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια και σενάριο του ίδιου και της Κατερίνας Φιλιώτου.

Κάποιοι από τους πρωταγωνιστές μίλησαν στην κάμερα σαν τα πρόσωπα των ρόλων τους, για τον τρίτο κύκλο της σειράς.

Ο «Δημήτρης Λαΐνης», κατά κόσμον Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αναφέρει στο μίνι-τρέιλερ «Πίστευα ότι τίποτα δεν μπορεί ν' αλλάξει για εμένα. Αλλά όχι πια».

Ο Παντελής Σκλαβής της σειράς, τον οποίο υποδύεται ο Πέτρος Λαγούτης τονίζει: «Πώς να μιλήσω στον Δημήτρη; H Τόνια δεν φεύγει από το μυαλό μου».

O χαρακτήρας της σειράς, Άλκης Μασάτος (Δημήτρης Καπετανάκος) λέει στο τρέιλερ: «Το ερπετό δεν έχει αδύναμα σημεία. Ξεγλιστράει από παντού, το νου σας αλάνια».

Τέλος, ο Απόστολος Μπαρασόπουλος, τον οποίο υποδύεται ο Μάνος Βακούσης είναι πιο... λακωνικός: «Δεν έπρεπε να την πληρώσει μόνο ο Βανόρτας», αναφέρει.