Τραγούδι «σπόντα» από Σακίρα σε Πικέ: «Αντάλλαξες Ferrari με Twingo» (vid)

Newsroom
Τραγούδι «σπόντα» από Σακίρα σε Πικέ: «Αντάλλαξες Ferrari με Twingo» (vid)
Η Κολομβιανή τραγουδίστρια δεν έχει συγχωρήσει τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα μετά τον πρόσφατο χωρισμό τους.

Μετά το «Monotonia» η Σακίρα επιστρέφει με νέες και ακόμα πιο αιχμηρές δηλώσεις και βάζει με τους στίχους της στο στόχαστρο τον Ζεράρ Πικέ και τη σύντροφό του, Κλάρα Κία Μάρτι.

«Διπρόσωπος που δεν αντέχω, εγώ που έβαλα τα χέρια μου στη φωτιά για σένα» έλεγε στο προηγούμενο κομμάτι της η Κολομβιανή τραγουδίστρια, για να επανέλθει λέγοντας «Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio» στο νέο της τραγούδι με τίτλο «Bzrp Music Sessions 53».

Όπως όλα δείχνουν η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια δεν μπορεί να αφήσει πίσω της τα λάθη του Πικέ, και με κάθε ευκαιρία εκφράζει τη δυσαρέσκεια και τον θυμό της, απέναντι στον άλλοτε αγαπημένο σύντροφό της. Για την ώρα η νέα επίθεση, θέτει ως κεντρικό στόχο τη νεαρή αγαπημένη του πρώην άσου της Μπαρστελόνα, η οποία αποτέλεσε και την «πέτρα του σκανδάλου» στη σχέση τους.

Η 45χρονη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια συνεργάστηκε με τον παραγωγό Bizarrap στο ολοκαίνουριο κομμάτι, το οποίο κυκλοφόρησε στα ισπανικά την Τετάρτη(11/01).

Η τραγουδίστρια στο νέο κομμάτι δείχνει να αναφέρεται στην 22χρονη με την οποία φημολογείται ότι ο πρώην σύντροφός της άρχισε να βγαίνει πριν ακόμη χωρίσουν, λέγοντας: «Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio». Σε άλλο σημείο, εξαπολύει λίγα ακόμα βέλη απευθυνόμενη στον πρώην αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπαρτσελόνα: «Πολύ γυμναστική. Αλλά δούλεψε και λίγο το μυαλό σου».