Έκανε 21 ράμματα έπειτα από επίθεση λεοπάρδαλης: «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ» (vid)

Newsroom
Έκανε 21 ράμματα έπειτα από επίθεση λεοπάρδαλης: «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ» (vid)
Την τρομακτική εμπειρία του μοιράστηκε ένας Αφρικανός που δέχθηκε άγρια επίθεση από μια λεοπάρδαλη.

Ένα σοκαριστικό περιστατικό είχε λάβει χώρα στο Εθνικό Πάρκο της Κεντρικής Κένυας, όταν μια εξαγριωμένη λεοπάρδαλη επιτέθηκε σε έναν φύλακα.

Η λεοπάρδαλη κατέληξε μέσα στο κλουβί ενός οχήματος καθώς, επιτέθηκε και σκότωσε μερικά από τα ζώα του πάρκου. Ο δασοφύλακας με το όνομα Αλεξάντερ ανέλαβε να την μεταφέρει, κάνοντας το λάθος να την εξοργίσει ακόμα περισσότερο.

Την χτύπησε με ένα μακρύ ξύλο σε μια προσπάθεια να την κάνει να επιστρέψει στη φύση, όμως το άγριο ζώο είχε άλλα σχέδια. Η λεοπάρδαλη βγήκε από το κλουβί και με ένα άλμα βρέθηκε στο παράθυρο του οδηγού.

Ο Αλεξάντερ βλέποντας την λεοπάρδαλη να προσπαθεί να σκαρφαλώσει από το παράθυρο, προσπάθησε να το ανεβάσει. Ωστόσο, το εξαγριωμένο ζώο, με μια κίνηση το κατέβασε με το ένα πόδι.

Ο εφιάλτης για τον δασοφύλακα μόλις είχε αρχίσει, με τη λεοπάρδαλη να τον τραυματίζει με τα νύχια και με τα δόντια της στο πρόσωπο. Χρειάστηκε 21 ράμματα για να κλείσουν οι πληγές και ο ίδιος γνωρίζει ότι γλίτωσε από θαύμα. «Μου έδωσε ένα οδυνηρό μάθημα που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ήμουν τρομοκρατημένος. Με πλήγωσε πολύ άσχημα στο κεφάλι, παραλίγο να με τυφλώσει», είπε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Βλέποντας το βίντεο, χρήστες του διαδικτύου αντέδρασαν για τον τρόπο με τον οποίο ενήργησε ο δασοφύλακας, εξαγριώνοντας την λεοπάρδαλη. «Γι αυτό δεν τρελαίνεις ποτέ τα ζώα», έγραψε κάποιος, ενώ άλλος σχολίασε: «Φαίνεται πόσο έξυπνα ζώα είναι οι λεοπαρδάλεις».