Η συγκλονιστική περιγραφή του αστυνομικού που βρήκε νεκρό το βρέφος στη Βέροια: «Επέπλεε στο νερό μπρούμυτα» (vid)

Newsroom
Η συγκλονιστική περιγραφή του αστυνομικού που βρήκε νεκρό το βρέφος στη Βέροια: «Επέπλεε στο νερό μπρούμυτα» (vid)
Συγκλονίζει ένας από τους αστυνομικούς που βρήκαν το μόλις 11 μηνών μωράκι νεκρό στον Αλιάκμονα, τονίζοντας στην ανατριχιαστική περιγραφή του πως « το βρήκανε παγωμένο και νεκρό».

«Το μωρό επέπλεε στο νερό μπρούμυτα. Πήγαμε στο σημείο το βγάλαμε έξω και είδαμε ότι ήταν παγωμένο και νεκρό». Τα λόγια που συνθέτουν την ανατριχιαστική περιγραφή του αστυνομικού και πατέρα μικρού παιδιού που βρήκε το 11 μηνών βρέφος νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα. Παγωμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση θανάτου του μωρού, με την 29χρονη μητέρα του να κρατείται καθώς της έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.


Ο αστυνομικός, που ήταν παρών στην ανεύρεση του άτυχου βρέφους, περιγράφει μέσα από το Mega τα όσα αντίκρισε: «Ήμασταν μια ομάδα της ΟΠΚΕ 5 ατόμων, οι διοικητές των τμημάτων ασφαλείας Βέροιας και Αλεξάνδρειας και δύο περιπολικά». Από τις 10 το βράδυ ψάχναμε στο ποτάμι. Στις 12 και μισή φτάσαμε στις όχθες. Ένας συνάδελφος εντόπισε το μωρό στην άκρη στα βράχια στη 1 και μισή τα ξημερώματα. Αμέσως μας φώναξε. Το μωρό επέπλεε στο νερό μπρούμυτα. Πήγαμε στο σημείο το βγάλαμε έξω και είδαμε ότι ήταν παγωμένο και νεκρό ». Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε αν ήταν αλήθεια ή ψέμα. Είχε κάποια σημάδια στο πρόσωπο. Το μωρό ήταν περιποιημένο. Φορούσε μπουφανάκι, ένα κολάν πολύχρωμο και τα παπουτσάκια του». Όλοι μας σοκαριστήκαμε. Είμαστε και οι πέντε πατεράδες μικρών παιδιών». είπε χαρακτηριστικά