Αδιανόητη φρίκη: Πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα και πήγε για ρεβεγιόν σε ξενοδοχείο (vid)

Newsroom
Αδιανόητη φρίκη: Πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα και πήγε για ρεβεγιόν σε ξενοδοχείο (vid)
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από την τραγωδία με το νεκρό βρέφος που εντοπίστηκε σε φράγμα του Αλιάκμονα.

Κόβουν την ανάσα τα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια για το 11 μηνών μωρό που βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα, με την αστυνομία να έχει προχωρήσει στη σύλληψη της 29χρονης μητέρας του.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η 29χρονη έφυγε με το κοριτσάκι από χωριό της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, όπου ζούσε με τους γονείς της, και επέστρεψε την επόμενη μέρα χωρίς το 11 μηνών βρέφος.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Τελικά το βρέφος εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο φράγμα του Αλιάκμονα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας συνέλαβαν τη μητέρα, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα καθώς είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές.

Η 29χρονη μητέρα ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι άφησε το μωρό στα παγωμένα νερά τη νύχτα της Παραμονής του 2023, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει. Μετά το έγκλημα πήγε σε ξενοδοχείο και άλλαξε χρόνο. Κατά τη διάρκεια της Πρωτοχρονιάς επέστρεψε στο σπίτι που έμενε με τους δικούς της. Έφυγε από το σπίτι και επέστρεψε στο ξενοδοχείο.

Η ίδια ήταν αυτή που οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο του Αλιάκμονα που είχε πετάξει το μωρό. Στη συνέχεια δύτες της ΕΜΑΚ βούτηξαν και ανέσυραν νεκρό το 11 μηνών κοριτσάκι.