Η κατάθεση του 35χρονου για τη φωτιά στα κάλαντα: «Ήταν στο πάτωμα κι όχι πάνω μου, είχα πιεί, κάνουμε πλάκες»

Newsroom
Η κατάθεση του 35χρονου για τη φωτιά στα κάλαντα: «Ήταν στο πάτωμα κι όχι πάνω μου, είχα πιεί, κάνουμε πλάκες»
Ο 35χρονος φέρεται να υποστήριξε πως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι και δεν απάντησε στο ερώτημα ποιος έβαλε τη φωτιά.

Το κατώφλι της Ασφάλειας Πατρών πέρασε σήμερα το πρωί ο 35χρονος Ρομά, που την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ομάδα ατόμων κατά την επίσκεψη του σε επιχείρηση, φέρονται να τον ανάγκασαν να πει τα Κάλαντα γονατιστός και του έβαλαν φωτιά.

Ο ίδιος σύμφωνα με το pelop.gr, δήλωσε στους αστυνομικούς πως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως περιγράφονται, ενώ σημείωσε πως είχε καταναλώσει αλκοόλ. Μάλιστα, είπε πως μόνος του γονάτισε. Όμως, αν και ερωτήθηκε, δεν απάντησε στο ερώτημα ποιος του έβαλε φωτιά, θέλοντας ίσως να καλύψει τους δράστες.

Παράλληλα, ο 35χρονος δήλωσε πως πηγαίνει συχνά στην συγκεκριμένη επιχείρηση, ώστε να αναζητήσει παλιά υλικά. Η Αστυνομία στο πλαίσιο της αυτεπάγγελτης δίωξης θα αναζητήσει υλικό για την υπόθεση και θα το παραδώσει στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Στην κατάθεσή του, σύμφωνα με το newsit.gr, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα παιδιά αυτά είναι φίλοι μου και πηγαίνω συχνά στην αντιπροσωπεία. Κανείς δεν με προσέβαλε και κανείς δεν μείωσε την προσωπικότητα και την τιμή μου. Μαζευόμαστε συχνά και κάνουμε πλάκες.

Το έκανα από μόνος μου και εκείνη την ημέρα είχα πιει λίγο παραπάνω. Η φωτιά δεν ήταν πάνω μου αλλά στο πάτωμα και δεν έχω τραυματιστεί. Μου έδωσαν χρήματα που είπα τα κάλαντα. Δεν επιθυμώ την ποινική δίωξη κανενος».